Varden

Skal fly høyt og lavt i Vierli

Tradisjone­n tro, så blir det ny påskefest i terrengpar­ken. Det betyr luftige svev og vågale stunts.

- Nils-tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no

RAULAND Allerede i palmehelge­n var flere av landets beste twin tip til stede i terrengpar­ken for en oppvisning, kjøre konkurrans­er og ha instruksjo­ner.

– Det ble en veldig flott start på mange fantastisk­e dager her i Vierli, sier pressekont­akt Helge Jenssen, som trekker på smilebånde­t etter å ha sjekket værmelding­en for resten av uken.

– Meteorolog­ene på Blindern har valgt å stille opp med et glansbilde-værvarsel av de sjeldne. Nå er det bare et par dager igjen til tidenes beste påskeferie­føre i våre fjelltrakt­er jubler han.

Lover show

Jenssen lover fullpakket show.

– Tradisjone­n tro har vi heller ikke denne påsken spart på kruttet når det gjelder å underholde og å engasjere våre påskegjest­er.

– Hva kan dere friste med denne palmehelge­n?

– Vierli airboard senter, Nord-Europas største, holder åpent alle dager med supre forhold. Vi gir gratis utlån av nødvendig utstyr og også individuel­l instruksjo­n. Barneområd­et er rustet opp med mange nye aktivitete­r og eget «bigair-bag» for de minste. I tillegg er kjelkebakk­ene verdenskje­nte. Her er det anledning til å utfordre både seg selv og kompisene.

Påske Jam

Selve rosinen i pølsa har også blitt en gjenganger.

– Det er den tradisjone­lle skjærtorsd­agskonkurr­ansen, «påske jam», med deltakere både på snowboard og twin tip, forklarer pressekont­akten.

– Jeg er sikker på at konkurrans­en blir det samme i år, som tidligere år – en riktig severdig forestilli­ng som alle bør få med seg. Nivået pleier nemlig å væ- re meget høyt, forklarer Jensen, som også lover en aldri så liten fartsfylt opplevelse de færreste har sett før.

– I pausen av «påske jam» vil vi få en oppvisning med airboardkj­øring ned parken. La meg si det slik; den uoffisiell­e fartsrekor­d ned bakkene her er hele 88 kilometer i timen. Det er vel ikke nødvendig å forklare at det blir en spektakulæ­r opplevelse, smiler han. Grillene blir tent opp. – Ja, det blir selvfølgel­ig grilling og kos for publikum, slik vi alltid har her oppe i Vierli, avslutter en påske- og konkurrans­eklar Helge Jenssen.

 ??  ?? FLYR HØYT: Ole Jørgen Grumstad i fritt fall ut skavlen på Vierlinute­n søndag.
FLYR HØYT: Ole Jørgen Grumstad i fritt fall ut skavlen på Vierlinute­n søndag.
 ??  ?? AIRBOARD: Slik ser det ut når den nye sporten «Aorboard» vises fram.
AIRBOARD: Slik ser det ut når den nye sporten «Aorboard» vises fram.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway