Varden

– Vi gleder oss enormt

Torger Flatland byr på påskefest som vanlig på Klostersko­gen. Lørdagens løp er spekket med to og firbeinte travstjern­er.

- Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

SKIEN Både toppkusker og topptraver­e møtes på Klostersko­gen langfredag og påskeaften. I alle V75-løpene er det gode hester på farten, og det er fine spilleløp hele helgen.

– Vi gleder oss enormt. En gammel god tradisjon med en god V65 dag som vorspiel fre- dag og den store festdagen lørdag, gliser Torger Flatland.

– Det blir fest både for publikum og ikke minst firbeinte og tobeinte aktører i løpene. Med så mye folk på tråkka blir det fest for deltakerne også.

Alltid fest

Flatland er glad for at konseptet er så godt forankret blant travfolket.

– Jeg er veldig glad for at vi har en så innarbeide­de travdager som publikum setter pris på. Det er alltid fest under påsketrave­t, smiler den daglige lederen.

– Værmelding­ene er positive, og vi har mange sitteplass­er ute. Likevel oppfordrer vi publikum til å ta med seg en campingsto­l for å være sikret en god plass.

Fantastisk­e løp

– Og hvilke fantastisk­e løp vi har i år igjen. Et kanonfelt skal ta opp kampen mot fjorårsvin­neren Beanie M.M. i Klostersko­gen Grand Prix. I tillegg er to av dem norskfødte, og det gjør løpet ekstra morsomt. Og vi har jo en lokal hest med.

– To av Sveriges beste kusker er også på plass. Bjørn Goop og Johnny Takter setter en ekstra spiss på arrangemen­tet vårt, sier Flatland.

– Når det gjelder Moe Odins Æresløp må vi helt tilbake til Järvsöfaks tid for å finne maken til felt, hvis ikke dette er det beste gjennom tidene?, undrer Flatland.

– Med Tekno Odin og Gylden Balder mot svenskenes beste hest Hallsta Lotus, nå med Bjørn Goop, da blir det spennende. Og vinneren får en gedigen sølvpokal, avslutter en spent Torger Flatland.

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? GEDIGNE PREMIER: Både i Habibs Minneløp (ærespremie­n til venstre) og i Moe Odins Æresløp er det unike og flotte ærespremie­r til vinneren. Her vises de fram av Torger Flatland, som gleder seg stort til årets påsketrav som foruten mange gode løp også kan...
FOTO: MORTEN SKIFJELD GEDIGNE PREMIER: Både i Habibs Minneløp (ærespremie­n til venstre) og i Moe Odins Æresløp er det unike og flotte ærespremie­r til vinneren. Her vises de fram av Torger Flatland, som gleder seg stort til årets påsketrav som foruten mange gode løp også kan...
 ??  ?? SVENSK CHAMPIONKU­SK: Bjørn Goop har vært Sveriges mestseiren­de kusk de siste årene, og besøker Klostersko­gen påskeaften.
SVENSK CHAMPIONKU­SK: Bjørn Goop har vært Sveriges mestseiren­de kusk de siste årene, og besøker Klostersko­gen påskeaften.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway