Varden

OLDRUP MÅ VELGE

Dag-Eilev Fagermo har gitt Fredrik Oldrup Jensen og Niklas Gunnarsson beskjed om å bestemme seg for omde vil være med videre eller ikke.

- Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no

DRAMMEN Oldrup Jensen har allerede fått et meget bra tilbud fra Vålerenga, som er rett under millionen årlig.

– Ja, jeg har fått et tilbud av Vålerenga, men har gitt beskjed om at jeg ikke ville tenke på det før etter kampen mot Strømsgods­et, sier 20-åringen.

– Tilbudet er bedre enn hva jeg har i Odd, men for meg handler mye om tillit og spilletid også. Ikke bare penger, legger han til.

Kontraktsf­orslaget er trolig på et sted mellom 75–80 000 kroner i måneden. Dessuten skal Oslo-klubben også ha varslet sin interesse for Gunnarsson. Duoen er i pågående kontraktsf­orhandling­er med Odd, men foreløpig uten resultat.

Utvikling

Derfor ga Fagermo beskjed til begge spillerne i garderoben i Drammen.

– De må bestemme seg for om de vil være med i Odd eller om de vil jakte penger et annet sted. Vi kan ikke gi slike milliontil­bud. De pengene finnes ikke i Odd.

– Men vi kan friste med landets beste klubb på utvikling. Jeg håper og tror at det teller mye, for det er tross alt snakk om en viktig utviklings­fase.

– Det er best for alle parter med en rask avgjørelse, sier Oldrup Jensen, og hinter til starten av uken. Kanskje i dag.

– Det stemmer at han (Fagermo) sa i garderoben at vi må bestemme oss for enten å bli med Odd videre eller forsvinne, sier Gunnarsson, som ble tatt av banen etter en drøy halvtime.

– Jeg har sett det før. Kontraktsf­orhandling­er bringer spillerne ut av fokus. Jeg synes jeg så det hos Niklas i dag. sier treneren.

– Det synes jeg er feil For to kamper siden var jeg på rundens lag i VG. Man klarer ikke spille 30 gode kamper. Alle har to, tre eller fire svakere kamper. I dag hadde jeg en av dem.

Gode i 60 minutter

Et godt Odd-lag styrte mye den siste halvtimen før pause og de første 30 minuttene etter. Et nydelig angrep, startet av Thomas Grøgaard, endte med et Shala-innlegg, som Frode Johnsen elegant styrte i mål. Hans niende for sesongen.

Men så kom det røde kortet til Eriksen og påfølgende scoring fra Boateng. Rett før slutt fastsatte Diomande sluttresul­tatet til 3–1.

– Jeg trodde på poeng, men det ble veldig tungt da Lars Kristian ble utvist og de gikk

Ønsker opp til 2–1 med en gang. Da hadde vi ingen mulighet, dessverre, sukker Oldrup Jensen.

DRAMMEN

 ??  ??
 ??  ?? ETTERTRAKT­ET: Fredrik Oldrup Jensen har fått et milliontil­bud fra Vålerenga. Nå
ETTERTRAKT­ET: Fredrik Oldrup Jensen har fått et milliontil­bud fra Vålerenga. Nå
 ??  ?? I FORHANDLIN­GER: – Vi er ikke enig om innholdet i en ny kontrakt. Det står på bonuser og liknende ting sier Niklas Gunnarsson, som har fått beskjed av Dag-Eilev Fagermo om å bestemme seg.
I FORHANDLIN­GER: – Vi er ikke enig om innholdet i en ny kontrakt. Det står på bonuser og liknende ting sier Niklas Gunnarsson, som har fått beskjed av Dag-Eilev Fagermo om å bestemme seg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway