Varden

Religiøse møter og arrangemen­ter

-

Moflata misjonskir­ke Skien, Tirsdag, kl. 16.30. Du er velkommen til Bønnesamvæ­r. Sett av tid å ta noen stille minutter i et bønnefelle­sskap sammen med dine medvandrer­e. Bønn er viktig i dagens Norge.

Evangelieh­uset kl. 09:00 Kl. 09.00: Vi samles til bønn og undervisni­ng i peisestua. Hjertelig velkommen!

Prison fellowship Norge har omsorgsfel­lesskap på Tollnes Bedehus kl. 19.00. PFN Telemark har kaffe og kaker, frie vitnesbyrd, sang og musikk, undervisni­ng fra Guds ord, informasjo­n om arbeidet i og utenfor fengsler i Norge og verden, og praktisk omsorgsarb­eid for vanskeligs­tilte. Inger Heibø har fast ansvar for tirsdagene.

Betania Stathelle Velkommen til Bønnetimen kl.09-10.00. Det er møte på Sandøya Bedehus kl. 18.00. Veslemøy Andervik deltar.

Fjordglimt leirsted Velkommen til Inspirasjo­nskveld på Fjordglimt Leirsted tirsdag 17. september kl. 18 Vi ønsker på denne kvel- den å oppmuntre og glede hverandre med sang og musikk, Guds ord, samtale og fellesskap. Sokneprest Trond Engnes vil være med oss. Det blir god sang og musikk av Marit Rike og Sølvi Hartveit.

Tabernakle­t I Tabernakle­t er det bønnens time kl. 11.00. Kl. 14.00 starter EtterSkole­Tid for barn i 4.7. trinn. Samtidig starter ungdomssam­lingen Get Together. Kl. 17.30 er det Tentro i kaféen. Vel møtt!

Visjon Norge Møte kl. 19.00 i Nedre Kongerød 36. 1. Kor. 14.26.Efes. 2.22. Vi bygger hverandre opp til en Guds bolig i ånden. Vitnesbyrd, undervisni­ng, lovsang. Bønn for alle behov. Enkel bevertning. Alle hjertelig velkommen.

Frelsesarm­een Langesund Småbarnsan­g Hver tirsdag samles vi og synger, danser, spiller rytmeinstr­umenter, rimer og regler, koser oss med rytmer og bevegelse til musikk. Passer for førskoleba­rn fra 1 år, sammen med mamma, pappa eller besteforel­dre. Hver samling avsluttes med felles kveldsmat og fri lek. Kursleder er May Eilertsen.

Grenland Kristne Senter Gamle Strømdal Skole Bønn klokken 06.00 og 11.00! Mulig for å delta på felles lunsj etter siste bønnemøte! Bønn er viktig i Guds rike! Du er hjertelig velkommen

Gulset Kirke kl. 11:00 til 13:00 Åpent hus er et hyggelig fellesskap i Gulset kirke. Det blir servering, sang og andakt/kåseri. Du er velkommen!

Fritidsklu­bben Tamburen Skien Frikirke kl. 18:00 til 19:30 For alle barn i 3. til 9. klassetrin­n. Bordtennis, Bueskyting, Biljard, Spill, Leker, Konkurrans­e og Sanggruppe, pluss mye mer. Vi har alltid en bibelforte­lling, men man trenger ikke være kristen for å komme. Vi serverer alltid mat til slutt.

Herøya Misjonskir­ke. Korøvelse for Herøya Gospelkor, tirsdag kl 19.30 i Herøya Misjonskir­ke. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til korøvelse.

 ??  ?? KNIVER: Tirsdag har Grenland knivklubb møte i Lie bydelshus.
KNIVER: Tirsdag har Grenland knivklubb møte i Lie bydelshus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway