Varden

– Det føles som min feil

-

DRAMMEN Lars Kristian Eriksen ble feilaktig utvist i Drammen. Det kostet dyrt. Veldig dyrt. Etterpå var det en tydelig skuffet høyreback som kom ut i mikssonen.

– Jeg tok ballen ført. Det er det ingen tvil om. I forlengels­en fikk jeg hælen hans (Flaumur Kastrati) under låret mitt. Det var veldig strengt å gi meg et nytt gult kort, sier Odd-spilleren om taklingen etter 77 minutter.

Tv-bildene viste at han har fullstendi­g rett i sin forklaring og at dommer Tore Hansen gjorde feil. Det bekreftes av Kastrati selv.

– Jeg syns personlig det ikke er gult kort, men som sagt har dommeren gjort et valg og det må vi respektere, sier Kastrati til VG.

Dommer Hansen hadde ikke sett situasjone­n i reprise, men sto inne for avgjørelse­n og sa dette etter kampen: – Ja, det gjør jeg. Han tar ball, ja, men tar mann etterpå. Det er hensynsløs takling. De (Godset) er på vei framover og kan skape angrep.

For Eriksen og odd ble det ekstra bittert at «Godset» scoret på det påfølgende frisparket. Da hadde Eriksen akkurat rukket å komme seg inn i garderoben.

– Jeg hørte godt jubelen likevel. Det var absolutt ingen god følelse. Jeg føler selvfølgel­ig at det er min skyld, selv om dommeren var veldig, veldig streng.

Etter kampen fikk Eriksen mengder av spørsmål. Mange gikk ut på om han angret for at han satte inn taklingen.

– Sånn i ettertid tenker jeg på det, om det var lurt av meg å takle slik. men jeg var sikker på å nå ballen først, som jeg altså gjorde. Derfor var det jo egentlig en grei takling, avslutter Lars Kristian Eriksen, som kom inn for Niklas Gunnarsson allerede etter 31 minutter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway