Varden

Taus Holloway fryktet ny bot for dommerkomm­entarer

-

Crystal Palace-manager Ian Holloway vil ikke uttale seg om Manchester Uniteds billige straffespa­rk i lørdagens kamp, av frykt for nye bøter.

– Jeg har ikke råd. La andre si hva de mener om det. Jeg vil beholde pengene mine så jeg kan betale for min datters bryllup til sommeren, sa Holloway etter Uniteds 2-0-seier.

Han var forvist til tribunen i lørdagens kamp og måtte også betale en bot på 165.000 kroner for sin kritikk av dommeren i tapet mot Tottenham nylig. Derfor holdt han munn lørdag kveld.

Ashley Young gikk over ende i en duell med Kagisho Dikgacoi utenfor straffefel­tet. Dikgacoi fikk rødt kort, og Robin van Persie scoret på straffespa­rket.

Tidligere i kampen fikk Young gult kort for filming i en duell med Dikgacoi, og Palace-spillerne mente han filmet også i straffesit­uasjonen.

– Min mening teller ikke, så jeg må bare forholde meg til det. Jeg vil heller ikke snakke om andre lags spillere, men om du vil møte meg på puben over en halvliter senere, så vil jeg si nøyaktig hva jeg mener, sa Holloway.

United-manager David Moyes mener at straffespa­rket var berettiget, men han medga at han ikke likte det han så fra Young lørdag.

– Jeg har alltid sagt at jeg ikke liker filming, og han fortjente gult kort. Jeg vil ikke se mine spillere filme. Jeg vil ikke at noen skal gjøre det, sa Moyes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway