Varden

Ny nedtur for Amazon Grimstad

-

Amazon Grimstad sliter tungt i bunnen av eliteserie­tabellen for kvinner. Søndag ble det 1-2-tap borte mot Medkila. Det ser ut til at Sandviken (som tapte 1-2 for LSK Kvinner lørdag) og Amazon Grimstad må slåss om nedrykket fra eliteserie­n. Begge lagene har etter helgens runde ni poeng, og seks poeng skiller dem fra sikker plass. Amazon Grimstad har én kamp mindre spilt enn de øvrige, men deres forferdeli­ge statistikk fortsetter. Allerede i første omgang mot Medkila havnet de under. Victoria Ludvigsen scoret kampens første. Trine Lise Åvik utlignet etter 51 minutter, men Cesilie Andreassen sørget for seier til jentene fra Harstad. I søndagens annen kamp ble Kolbotn feiet av banen mot Avaldsnes, som med 5-0-seier spilte seg opp til 4.-plass på tabellen og er bare to poeng bak Arna-Bjørnar på bronseplas­s.