Varden

Nummer fem og seks forsvant i helgen

-

PORSGRUNN Det har vært en tøff sesong for Pors i forhold til spillere som har forsvunnet fra Vessia.

Lørdag spilte Jeton Petisha og Petter Wickmann sine siste kamper. begge flytter til Oslo på grunn av studier.

– Det blir rart å forlate Telemark, for jeg har vært her i åtte år (seks i Pors og to i Notodden). Jeg har blitt veldig glad i Pors og alle menneskene rundt klubben, og har bare gode ord å komme med, sier teknikeren Petisha, som dermed stoppet på 133 kamper for de blå fra Porsgrunn vest.

– For meg ville det blitt umulig å pendle Oslo–Porsgrunn for å spille. Rett og slett for tøft, legger han til.

– Eller, hvis vi ikke hadde vunnet i dag, så hadde jeg nok spilt litt til. Men nå er jeg sikker på at plassen er reddet. Dermed kan jeg gi meg, smiler publikumsf­avoritten.

Trener Brede Halvorsen er ikke i tvil om at savnet etter den fotrappe midtbanesp­illeren vil være tydelig.

– Jeg vil merke at både han og Petter er borte. Ingen tvil om det, sier treneren, som har fått erfaring med spillere i avgang i denne sesongen.

– Vi har mistet Anders Gundersen, Jonas Langeland, Gustav Heldal og Marius Enger (skadet) utenom disse fire. Vi snakker om fem-seks potensiell­e førsteelle­verspiller­e. Det er merkbart for en 2. divisjonsk­lubb.

 ??  ?? TAKK FOR NÅ: Brede Halvorsen takket Jeton Petisha for hans tid i Pors. Midtbanesp­illeren flytter til Oslo for å studere.
TAKK FOR NÅ: Brede Halvorsen takket Jeton Petisha for hans tid i Pors. Midtbanesp­illeren flytter til Oslo for å studere.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway