Varden

Fikk tettere samarbeid

Med Morten Fevang signering med Notodden, fulgte en viktig samarbeids­avtale med Odd.

- NOTODDEN Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen

Tidligere Odd-spiller og Odd-ansatte Morten Fevang skal spille fotball for Notodden i to år.

I tillegg blir han et viktig bidrag i samarbeide­t mellom telemarks klubbene.

– Han blir jo værende her noen dager i uka, og blir et bindeledd mellom klubbene, sier Einar Håndlykken, som har gjort en allerede fruktbar samarbeids­avtale med Notodden enda tettere.

Startet med Lindi

Da Herolind Shala gikk fra Notodden til Odd ble avtalen iverksatt.

– Odd har vært rause og gitt oss en hel del sesongkort, som vi tenker å bruke fornuftig og på ulike måter, sier Notoddens styreleder, Henrik Hognestad.

– I tillegg er den konkret i forhold til utveksling av spiller- og trenererfa­ring, avtale om utdannings kompensasj­on ved overganger og andre elementer. Det er en god avtale, som vi akter å benytte oss godt av, legger han til.

Også Einar Håndlykken mener det er helt naturlig å samarbeide enda tettere.

– Vi er selvfølgel­ig veldig glad for at Morten Fevang kan spille fotball i Notodden, samtidig som han jobber i vår markedsavd­eling. At vi i tillegg har fått til en god samarbeids­avtale, er meget bra, sier Odds daglige leder.

Både Morten Fevang og Martin Brekke signerte torsdag for Notodden. I dag ventes det ytterliger­e to nye signeringe­r.

Notodden skal etter planen signere ungguttene Per Arne Rugaas og Edvard Ajer i dag.

– Det er en veldig god dag for oss, sier styreleder Henrik Hognestad som stolt viste fram Morten Fevang og Elverum-spilleren Martin Brekke.

Den tidligere Odd-spilleren var på vei til vestfoldkl­ubben Fram, men Notodden sørget for å benytte stillstand i forhandlin­gene med å kuppe Fevang.

– Notodden benyttet tiden godt da det drøyde med Fram, sier Fevang som bekrefter at han var nær en overgang til vestfoldkl­ubben.

Jobbet i kulissene

– Jeg trente med dem flere ganger, og det var forhandlin­ger, legger han til.

I stedet sørget Kenneth Dokken og styreleder Henrik Hognestad til å sikre seg det de beskriver som et scoop.

– Dette er to spillere vi har hatt i kikkerten lenge, og det er godt å ha både Morten og Martin på plass. Det ble jobbet godt med Morten, og i forhold til Martin trodde jeg nesten ikke det var mulig at andre klubber ikke var interesser­t i ham, sier trener Kenneth Dokken på torsdagens pressekonf­eranse.

Martin Brekke, som egentlig er fra Vestfold, scoret 9 ganger på 21 kamper for Elverum. Han har signert en ettårskont­rakt.

– Jeg var opptatt å få meg en klubb så kjapt som mulig etter nyttår, sier angriperen.

 ?? BEGGE FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? SIGNERTE: Martin Brekke og Morten Fevang signerte kontrakt med Notodden, mens Odds daglige leder Einar Håndlykken og Notoddens Henrik Hognestad signerte ny samarbeids­avtale.
BEGGE FOTO: TOM ARNE BORGERSEN SIGNERTE: Martin Brekke og Morten Fevang signerte kontrakt med Notodden, mens Odds daglige leder Einar Håndlykken og Notoddens Henrik Hognestad signerte ny samarbeids­avtale.
 ??  ?? FORNØYDE: Morten Fevang, Kenneth Dokken og Martin Brekke.
FORNØYDE: Morten Fevang, Kenneth Dokken og Martin Brekke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway