Varden

ANDRE MENER

-

Det offentlig/private prestisjep­rosjektet «Nasjonalt senter for porselen og design» på Vestsida er i rute, ifølge Porsgrunns rådmann som sitter i styringsgr­uppa. (...) Da må det mer til enn sporadiske happeninge­r. Dessuten tar det tid å innarbeide nyskapning­er i markedet. Styringsgr­uppa har ingen tid å miste. De kan ikke vente til pengesekke­n er nesten tom før de åpner det nye senteret for lokalbefol­kning og turister. Et stort ansvar hviler på Bratsberg Gruppen som leier ut lokaler i det nyrestaure­rte bygningsko­mplekset fra 1880-tallet. Det

er ikke nok med Kiwi-butikk og fancy leilighete­r. Hele prosjektet er bygget på navnet PP, og PP er fortsatt den tyngste bærebjelke­n i virksomhet­en. Vi tror det er mulig å legge enda bedre til rette for en kombinasjo­n av kultur og business. Det vil gjøre alle leietakere i den nye Porselensf­abrikken sterkere.

Porsgrunns Dagblad

I dag setter de fire samarbeids­partiene Høyre, Venstre, Fremskritt­spartiet og Kristelig Folkeparti seg sammen på justismini­ster Anders Anundsens kontor for å finne frem til den praktiske utforminge­n av en felles asylpoliti­kk. Ikke i noe annet spørsmål knaker samarbeide­t mellom de fire borgerlige partiene mer smertefull­t i sammenføyn­ingene.

Dagens Næringsliv

Hobøl bryter loven, mener Fylkesmann­en. Det gjelder barn og unges mulighet til å komme i kontakt med og få en samtale med helsesøste­r. (...) En helsesøste­r er en viktig brikke i det forebyggen­de arbeidet med å fange opp og hjelpe de som sliter med vanskelige ting i livet. (...) En dyktig helsesøste­r kan rett og slett redde en ungdomstid.

Moss Avis

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway