Varden

– Vi vet ingenting om Odd eller Skien

-

Kunnskapen om den norske klubben laget deres skal møte i Europacupe­n, er ikke så stor. Men Dortmundsu­pporterne ønsker Odd og fansen velkommen til Tyskland. At Odd skal møte Borussia Dortmund i playoffkam­per til Europaliga­en, har vakt stor interesse i Skien.

Men hvordan er det med Dortmund-supportern­e? Har de noe som helst peiling på hvem Odd er?

Vet ingenting

– Helt ærlig? Vi vet ingenting om byen eller laget, sier Torsten Schnieder i fanklubben Werse Borussen Ahlen.

– Vi kjente ikke til Odd før vi trakk dem i Europacupe­n, men vi ønsker Odd lykke til, sier presidente­n i fanklubben, Mirko Strunz.

Odd er Velkomne

Han håper at det kommer mange Odd-fans nedover til kampen i Tyskland.

– Dere er selvfølgel­ig hjertelig velkomne til Dortmund. Det blir nok en god kamp, men jeg tror dere vil tape, sier Schnieder.

– Verdens beste fans

Med en fullsatt Signal Iduna Park, med tusenvis av høylytte

Torsten Schnieder og Mirko Strunz vet så godt som ingenting om Odd og Skien. fans på tribunen mener de to supportern­e, at Odd-supportern­e vil få en opplevelse de sent vil glemme.

– Dere kan forvente den beste fotballsta­dion i Tyskland med mange fans. Titusener av fans kommer til å være mot dere og selvfølgel­ig så har vi «Die Gelbe Wand», sier Schnieder.

– Verdens Strunz.

beste

fans,

sier

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? SUPPORTERE: Torsten Schnieder (t.v.), president Mirko Strunz (sittende) og de andre i Werse Borussen Ahlen er ihuga Borussia Dortmund-supportere.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT SUPPORTERE: Torsten Schnieder (t.v.), president Mirko Strunz (sittende) og de andre i Werse Borussen Ahlen er ihuga Borussia Dortmund-supportere.
 ??  ?? BLANKE:
BLANKE:
 ??  ?? STEMING: Dortmund-fansen kan kunsten å skape stemning.
STEMING: Dortmund-fansen kan kunsten å skape stemning.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway