Varden

VI GIFTER OSS

-

Torsdag 20. august:

Pia Wahlstrøm Collier og Christian Haugen Lia gifter seg i Borgestad kirke kl. 14.00. Dagen feires med nærmeste familie i Nybergvege­n 32c, Skien. Deretter reiser vi til Sopot i Polen og feirer stort med familie og venner den påfølgende lørdagen. Vi gleder oss.

Lørdag 22. august:

Vi gifter oss i Heddal Stavkirke kl. 13.30. Nina Wåsjø Granlien & Rolf Henning Espedalen.

Eva Louise Pedersen og Erlend Saltvig, begge Skien, gifter seg kl. 13.00 i Borgestad kirke. Selskapet holdes samme dag på Hotel Høyers i Skien.

70 år

Hipp, hipp hurra! Bestemor Ingrid Deilhaug på Herre fyller 70 år i dag. Vi vil gratulere deg så mye på den store dagen. Håper du får en heidundren­de feiring. Vi kommer på dagen. Stor bursdagskl­em fra Marita, Catherin, Jørn-Christer, Christina, Anita. Hege og Terje hilser også.

70 år

Vi vil gratulere vår snille mamma, svigermor og bestemor Else Liv Rokling, med 70-årsdagen i dag. Vi er veldig glade i deg. Mange bursdagskl­emmer fra barn, svigerbarn, og barnebarn.

30 år

Hipp hurra for Tea Bjørklund som fyller 30 år i dag – hvor har årene blitt av? er glade huset står etter feiringen på lørdag! Du er sprudlende, flink, utrolig snill, sosial, morsom, raus, – og blir fortsatt spurt om du skal ha barnebille­tt

Vi på bussen. Vi er uendelig glad i deg jenta vår! Bursdagskl­emmer fra Taran, pappa og mamma og alle dyrene du er så glad i!

15 år

Andrea Mari West 15 år! Kjære Andrea. Hipp, hipp hurra! Tusenvis av gratulasjo­ner på 15-årsdagen din i dag! Jeg ønsker deg en flott feiring med gode venner, og fra Spania jeg mange gode tanker deg sender. Jeg ønsker deg alt det beste i verden, og lykke til videre på ferden. Siste året på ungdomssko­len du nå skal gå, så da er det bare «å stå på». Kos deg med sang og musikk, du er kjempeflin­k. Glad i deg! Hilsen og klem fra mormor. Tante Veronika, mamma, pappa og Eirin hilser også. Voff, voff fra Blackie.

13 år

Vi vil gratulere den flinke jenta vår Karen Kittilskås med 12-årsdagen i dag. Håper du får en fin dag. Mange hilsener fra bestemor, farmor og farfar, tante Nina og onkel Roger, resten av familien hilser også.

12 år

Hipp hurra for Karen som fyller 12 år i dag! Ønsker deg en flott dag, og håper at feiringen blir gøy. Vi er veldig heldige som har deg! Mange klemmer fra pappa, mamma og Håkon.

8 år

Hipp hurra for jenta vår Linnea Jubskås Hobæk som fyller 8 år. Håper du får en superfin feiring i dag. Vi er glad i deg. Bursdagskl­emmer fra Emma, pappa og mamma.

8 år

Ole-Jacob 13 år Vi vil gratulere broren vår som blir tenåring i dag med dagen. Håper du får en super dag. Hilsen Ulrikke og Nikolai.

Vi vil gratulere gutten vår Henrik Håland Helgerud med 8-årsdagen i dag. Håper du får en super dag. Vi er veldig glad i deg! Store klemmer fra Marie, Sonja, mamma og pappa. Hipp hurra for deg Henrik Håland Helgerud, som fyller 8 år i dag. Du er en gutt som er lett å like, skøyerakti­g med mange morsomme kommentare­r. Gratulerer med dagen. Vi gleder oss til å feire deg. Vi er alle kjempeglad i deg. Stor bursdagkle­m fra Karoline, Nora, onkel Bård, farmor og far.

7 år

Hipp hurra for største jenta vår Karoline som blir 7 år i dag. Alltid blid og glad, ønsker deg en superfin dag! Vi er så utrolig glad i deg snuppa!!! Mange klemmer fra Kristine, Marcus, pappa og mamma! Tora og Bolt hilser også.

7 år

Hurra for den flotte fotballgut­ten vår, Birk Ludvig Holmer Fredriksen, som fylte 7 år i går! Du er en fantastisk gutt som vi er så glad i! Store klemmer fra hele familien.

7 år

Vi vil gratulere gutten vår, Erlend Jakobsen, med 7-årsdagen som var 16. august. Du er en herlig gutt med godt humør og smilet på lur! Vi er veldig glad i deg! Klem fra Mina, mamma og pappa.

3 år

Vi vil gratulere Adam med 3-årsdagen i går! Vi er veldig glad i deg! Hilsen mamma, pappa, og lillebror Isak.

 ??  ??
 ??  ?? 1. AUGUST: Vår lille Mathias kom til verden 01.08.2015 på Ullevål Sykehus. Han veide 3480 gram og var 50 cm lang. Stolte foreldre er Helene Sofie Østvedt Moen og Jørgen Persson Masteholte­t.
1. AUGUST: Vår lille Mathias kom til verden 01.08.2015 på Ullevål Sykehus. Han veide 3480 gram og var 50 cm lang. Stolte foreldre er Helene Sofie Østvedt Moen og Jørgen Persson Masteholte­t.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway