Varden

Gjerpen slet mer enn ventet mot Volda

Caroline Ruud Helgesen dunket inn ni fulltreffe­re mot gamle lagvenninn­er i Volda. Etter kampen var hun et eneste stort smil.

- b Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

– Det er alltid deilig å score mål – også mot gamle kjente, sier nimålsscor­eren etter kampen.

Hun er den første til å innrømme at det å møte gamle kjente er litt spesielt.

10 strake tap

– Ja, og jeg var nok litt ekstra spent foran denne kampen. Det å spille mot et lag en har spilt for før, er alltid spennende, sier Ruud Helgesen.

Hun var på ingen måte overrasket over at gjestene, som for ordens skyld sto med 10 strake serietap før møtet med Gjerpen, bød på motstand – spesielt de første 30 minuttene.

– Det er tøft å møte lag som ligger i bunnen av tabellen og Volda er nok et lag som kommer til å plukke bra med poeng etter hvert.

Det tror også Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

Ikke vakkert

– All statistikk viser i alle fall at et lag som sliter i bunnen før eller senere får en seier, så det av vi får med oss to poeng i denne kampen er jeg faktisk veldig fornøyd med.

Han er likvel kjapp med å understrek­e at han ikke nødvendigv­is er like fornøyd med alt som ble levert ute på banen.

– Det var ikke noen vakker kamp og vi gjør en del rare ting – både i forsvar og i angrep. Mot et bedre lag ville vi nok blitt straffet, sier Arntzen.

Han viser blant annet til at 25 baklengs er minst fem for mye mot et lag som på sine 11 første kamper har scoret 226 mål (20,5 i snitt)

Klatret på tabellen

– Vi gjør litt for mange og enkle feil og det må vi klare å luke bort før møtet med Flint (19 desember). Hvis ikke vi klarer det kan vi få problemer.

Han får støtte av gårsdagens toppscorer.

– Det at vi scorer 30 mål er i og for seg veldig bra, men at vi slipper inn 25 på hjemmebane er ikke godt nok. Men der er noe samtlige spillere er klar over, så jeg er rimelig trygg på at vi kommer til å stå bedre bakover i neste kamp.

Etter gårsdagens topoenger klatret Gjerpen opp på en fjerdeplas­s på tabellen med 13 poeng. Storhamar troner på topp med 21 poeng, mens Stabæk og Flint følger på plassene bak, med henholdsvi­s 18 og 14.

 ??  ??
 ??  ?? TREFFSIKKE­R: Caroline Ruud Helgesen noterte seg for hele ni scoringer i møtet med Volda.
TREFFSIKKE­R: Caroline Ruud Helgesen noterte seg for hele ni scoringer i møtet med Volda.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway