Varden

Kjersti Øen til minne

- Hilsen familien din

Tre år har gått siden vår kjære Kjersti Øen (født Karlsen) tapte kampen mot kreften 13. desember 2012, bare 44 år gammel. Tre år uten et minneord fra oss som hadde deg så kjær, ingen ord kan beskrive mennesket du var og tomrommet du etterlot deg.

Du var et tappert menneske som ville og ønsket å leve, selv etter du ble lam ga ikke livsgniste­n seg. Du spredde så mye kjærlighet, varme og glede rundt deg. Mange husker nok ditt gode smil og din smittende latter.

Du var så levende opptatt av at alle rundt deg skulle ha det bra, og uansett hvor syk du var, var du der for andre. Ingen rundt deg skulle mangle noe, og du hadde en sterk rettferdig­hetssans.

Julen er spesiell for oss etter at du reiste, fordi du var et julemennes­ke som var opptatt av tradisjone­r. Du arrangerte felles julebakst, juleverkst­ed med barn og tantebarn hvert år, og arrangerte familiesel­skaper til alle høytider. Du var så flink til å samle oss, du var limet i familien, dette gjør savnet så ufattelig stort og høytidene så tunge.

Du var så glad i barn, og tok deg alltid tid til å se barna, snakke med dem og leke med dem. Barna elsket deg.

Tenk at du fikk oppleve ditt største ønske; som var å bli bestemor til lille Mattis. Husker fortsatt den dagen 10. desember 2012, det var så stort for deg, men samtidig så trist. Dine øyne fortalte oss, at nå var freden der, og du fikk tatt farvel. Timer etterpå falt du vekk fra oss, men du var aldri alene, det var alltid en hånd i din hånd, dag og natt.

Til du døde stille og rolig 13. desember med dine aller kjæreste ved din side.

Vi har utrolig mange gode minner å se tilbake på, de gode minnene er med på å gjøre sorgen lettere. Takk for de fine stundene, smilene og varmen vi fikk av deg, vår alles kjære Kjersti.

Det er ufattelig at du er borte. Du etterlater deg et dypt savn og et stort tomrom for alle oss som sto deg nær.

Vi vil aldri glemme deg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway