Varden

BURSDAGER

-

50 år

Elisabeth Sterner Brekka fyller 50 år i dag 14. desember. Vi gratulerer deg hjerteligs­t med dagen og ønsker deg en strålende flott dag. Du er ei jente som sprer lys og glede hvor enn du er, omsorgsful­l og snill. Vi er alle stolte av deg og veldig glad i deg. Bursdagskl­emmer fra familiene Thorsen og Sterner. PS! Jubilanten er bortreist på dagen.

20 år

Gratulerer med dagen til Susanne Reiersen som blir 20 år i dag. Veldig glad i deg, jenta mi. Håper du får en fin dag. Hilsen pappa -

Åsne og co.

17 år I dag fyller Thomas Asheim Ødegaarden 17 år. Han er en snill og flink gutt som alle i familien holder mye av. Han er ivrig på skolen og trener mange timer i uka for å bli flinkest mulig i sin favorittid­rett, ski. I dag er den store dagen, og da vanker det nok både gaver og kake. Hilsenene er fra mamma og pappa, Jakob og Emma, Teddy, tante Mai Britt med familie og bestemor på Heistad.

5 år

Hipp hurra for Adam Lippert Ellefsen som fyller 5 år. Håper du får en super dag og feiring. Vi er glade i deg. Mange bursdagskl­emmer fra mimmi, onkel Geir og tante Nina.

5 år

Jørgen William Johnson. Vår skjønne, snille, blide solstråle som vi er så veldig glad i fyller 5 år i dag! Hipp hurra. Klem fra Sunniva, Kristian, pappa, mamma og Bonnie.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway