Varden

serie guide

-

Julekongen

Mira og Lamarr prøver å lure ridderne slik at de kan hente sekken med julekulene og få dusøren som Randi Krohn har utlovet. Når Eiril prøver hansken, får hun seg en stor overrraske­lse.

NRK1 kl 18.20

The Muppets

Kermit prøver å finne den perfekte bursdagsga­ven til Denise og ber Miss Piggy om hjelp. Kristin Chenoweth takker ja til å opptre med The Electric Mayhem, men forårsaker splittelse innad i bandet.

TVNorge kl 19.00

Hotel Cæsar

Pelle er sint på Ninnis deltagelse i komplottet for å få Cæsar revet, og ser seg til slutt nødt til å konfronter­e henne. Han innrømmer at han vet at hun er involvert. Ninni legger kortene på bordet, men sier at hun blir presset og bedyrer Pelle om å ikke gå til politiet. Pelle blir kraftig i tvil om hva han skal gjøre.

TV 2 kl 19.30

Doktor Foster

Gemma velger å gi forholdet til Simon en ny start. Men etter å få fått en rekke negative tilbakemel­dinger på jobb, frykter hun at hennes karriere som lege står i fare. Er hun sterk nok til å fortsette, eller er hun i ferd med å miste motet?

NRK1 kl 21.30

NCIS: Los Angeles

Callen og Sam mottar en telefon fra en som truer med å drepe uskyldige, om de ikke gjør som han sier.

TV3 kl 21.30

CSI: NY

Mac og Stella etterforsk­er drapet på datteren i en døv familie, parallelt med etterforsk­ningen av drapet på et ungt skøytetale­nt. Lindsay Stella blir berørt av saken og forteller om sin egen smertefull­e hemmelighe­t.

VOX kl 21.40

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway