Varden

BURSDAGER

-

50 år

Gratulerer med 50-årsdagen den 14. desember til verdens beste kjæreste. Du er en fantastisk mann som gjør meg lykkelig og som jeg er veldig glad i. Håper du får en kjempefin dag. Kyss og klem fra Cecilie. Gratulerer med 50-årsdagen. Vi ønsker deg en superfin dag og er veldig glad i deg. Klem fra pappa og Liv, Svein Erik, Sindre og Mille, Julie og Dino, og de to i Snipetorp.

15 år

Aron Åkerlund blir 15 år i dag. Kjære Aron, gratulerer med dagen, du er en flott og god gutt. Vi er veldig glad i deg.Gleder oss til å feire deg senere i dag. Klem og bursdagshi­lsen fra farmor og farfar.

13 år x 2

Vi vil gratulere jentene våre, Emma og Mia Prebe Vistad, med dagen som var 13. desember. Det har blitt feiring med kaker, pakker og sang, men likevel er vi ikke ferdige med en gang. Dere skravler, surrer og ler og kunne så ønske det var så mye mer. Fine jenter er dere jo, og så godt å være to! Vi er så uendelig glad i dere! Masse bursdagskl­emmer og susser fra mamma og pappa!

10 år

Eirik Gunnerud Andersen fyller 10 år i dag. Hipp hurra og gratulerer med ditt første runde år. Vi er utrolig glad i deg! Mange klemmer fra mamma og pappa. Resten av familien hilser også.

9 år

Hipp hurra for Mikkel som blir 9 år. Du har feiret med store og små og pakket opp gaver og konvolutte­r! Nå venter vi bare på skoleavslu­tningen, så er det julefeirin­g med hele slekta. Du er snill og grei, og vi er veldig glad i deg. Kjempeklem fra mormor og bestefar.

4 år

pappa.

3 år

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway