Varden

Garness-søstrene til Gulset

-

Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad holder konsert førstkomme­nde onsdag.

GULSET KIRKE:

Onsdag 16. desember blir det julekonser­t med tvillingdu­oen Garness i Gulset kirke.

SKIEN Søstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad framfører både gamle og nyskrevne julesanger med lekenhet og stort engasjemen­t. Selv spiller de gitarer, mandolin, klokkespil­l, autoharpe og perkusjon. I bandet har de med seg Torjus Vierli, også kjent fra Vintermåne, på tangenter og vokal, Thomas Gallatin på trommer og vokal, og Tor Egil Kreken på bass, banjo og vokal.

De ga ut juleplaten «Barnet i krybben» i 2009, som siden har blitt en julefavori­tt for mange. Blant annet har Bjørn Eidsvåg oppgitt denne plata på sin «det blir ikke jul uten» – liste.

Lillejulaf­ten 2013 gjorde duoen seg bemerket med en timelang julekonser­t på NRK1. Konserten, som også inneholdt flere opptredene­r med spennende gjestearti­ster, fikk mye positiv respons og ble det nest mest sette TV-programmet i julen.

Ingelin og Hildegunn skrev sine første sanger som 5-åringer. De har opptrådt i TV-programmer som Absolutt norsk, Beat for Beat, Kjempesjan­sen og Kronprinsp­arets julekonser­t. De har samarbeide­t med artister som Marit Larsen, Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Elvira Nikolaisen og Oslo Gospel Choir.

 ??  ?? Tvillingsø­strene Ingelin
Tvillingsø­strene Ingelin

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway