Varden

Charlie – et filmsenter vikanvaere­stolteav

-

Vi lovte før valget å beholde Filmsenter­et Charlie. Det er derfor gledelig å se at Charlie med kommunalt eierskap fortsetter veksten og leverer resultater Porsgrunn kan vaere stolte av.

Mer enn 130.000 besøkende på filmsenter­et Charlie i 2015 er en økning på 8 prosent fra året før. Besøkstall­et er større enn i Skien tross at Porsgrunn at har faerre innbyggere. I tillegg har kinoen vår et overskudd på 1,5 millioner i 2015. Dette forteller om et filmsenter som drives godt både faglig og økonomisk. Siden vi som innbyggern­e i Porsgrunn eier kinoen i fellesskap, så er dette penger som kan brukes til skole, sykehjem og andre gode formål. Suksessen til Charlie henger sammen med hardt arbeid fra Tom, Morten, Kåre, Jan, Neim, Veronique, Sladana, Svein, Eva og alle andre som jobber i og for kinoen vår. Kiosken er bygget om med bedre vareutvalg, noe som har ført til en økning av salget på 900.000 på tre år. Kinoen utnyttes også mer på dagtid, og man har lyktes med å bygge opp en honnørkino på dagtid

for pensjonist­er. Når besøkstall­ene øker så jevnt og godt, så skyldes dette selvsagt også at man treffer sitt publikum mht. programval­g, og at vi har et serviceinn­stilt personale. Besøkstall­ene stiger samtidig som man har gjort nødvendig oppussing som vil fortsette i 2016. Slik får kundene de best mulige kino-opplevelse­ne. Jeg vil takke de ansatte ved Filmsenter­et Charlie for stort engasjemen­t og innsats til beste for Porsgrunns befolkning.

Robin Kåss

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway