Varden

Tviler på arbeidsro

-

Milans pressede trener Sinisa Mihajlovic venter at spekulasjo­nene rundt hans egen posisjon vil fortsette gjennom hele årets sesong.

MILANO Onsdag ledet Mihajlovic den italienske fotballsto­rheten til semifinale­plass i den hjemlige cupen etter 2-1-seier over lille Carpi i kvartfinal­en. Det ga serberen en viss arbeidsro, men ikke for lenge.

– Dette er den tredje kampen på rad der jobben min har vaert på spill, og sånn vil det vaere gjennom hele årets sesong, sa Mihajlovic etter onsdagens kamp.

46-åringen ble hentet til Milan før årets sesong for å løfte den gamle fotballsto­rheten tilbake mot gamle høyder. Så langt har serberen løst den job- ben med varierende hell. Åttendepla­ss på tabellen er fasiten etter halvspilt Serie A-sesong.

I de to siste ligakampen­e ble det henholdsvi­s 1-1 mot Roma og 0-1-tap for Sassuolo.

Mihajlovic innrømmer at han ikke har noen enkel jobb.

– Det er ikke lett, men jeg har løst verre ting her i livet. Jeg er mest lei meg på spillernes vegne med hensyn til den kritikken de får. Det fortjener de ikke, sa han onsdag.

Cupavansem­entet betyr trolig at serberen i det minste sitter trygt en stund til.

– Jeg forsøker å jobbe hardt, og så lenge jeg er sjef skal jeg holde hodet høyt hevet. Laget står sammen, og alt annet som blir sagt er egentlig tull, sa han.

Milan har sparket tre trenere de siste to årene, og to sesonger uten spill i Europa har skapt misnøye i klubben. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway