Varden

Kontrakten i boks?

Sondre Rossbachs eksisteren­de kontrakt utløper etter sesongen. En ny skal vaere rett rundt hjørnet – og presentere­s kanskje allerede fredag?

-

ENIG:

SKIEN Den lovende Odd-keeperen – av mange spådd en framtid som Norges førstevalg – har vaert i dialog med klubben en god stund.

Torsdag var det et nytt møte, og etter det Varden erfarer, skal partene vaere enig om betingelse­ne for en ny kontrakt, mens de tidligere tidvis har vaert langt fra hverandre.

Vil ikke si noe

– Jeg har ingen kommentar til dette. Vi er i en prosess, og den pågår til ting er avklart, sier Rossbach etter torsdagens treningsøk­t.

I oktober erklaerte han seg veldig villig til å forlenge kontrakten med Odd, etter en imponerend­e debutseson­g som klubbens førstevalg i eliteserie­n.

– Jeg ønsker fortsatt ikke å si noe om dette, melder han torsdag kveld.

Heller ikke trener Dag-Eilev Fagermo ønsker å kommentere saken spesielt, men generelt er Fagermo stor tilhenger av å ha sentrale spillere på lange kontrakter.

Jobbet en stund

– Vi har jobbet med Sondre en stund, og håper selvsagt at han blir her ut over den nåvaerende kontrakten, sier treneren.

Han er mest opptatt av detaljene rundt neste ukes avreise til La Manga. Der får keeperne Rossbach og Røsholt Myhra selskap.

To Pors-spillere

– Ja, Anders Klemmensso­n blir med oss, sier Fagermo, som også tar med Pors-keeperens klubbkolle­ga, Stefan Mladenovic sørover.

Den raske kantspille­ren interesser­er fortsatt eliteserie­klubben, der han spilte som junior, og håper på kontrakt.

Veldig rykk

Til La Manga reiser også den canadiske prøvespill­eren Zakaria Messoudi.

– Han har pådratt seg en liten skade, men skal vaere med. Tester viser at han har et veldig rykk, sier Fagermo, som også inkluderer John Kitolano i reisefølge­t.

Det er ikke planlagt besøk av andre spillere i løpet av de nesten to ukene sør i Spania.

Bjørn Borge

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB SCANPIX ?? Etter det Varden erfarer, er Sondre Rossbach og Odd enig om å forlenge kontrakten som utløper etter denne sesongen.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB SCANPIX Etter det Varden erfarer, er Sondre Rossbach og Odd enig om å forlenge kontrakten som utløper etter denne sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway