Varden

«Kan jeg bare redde

7. mars omkom Hanne Thorsdalen Styhrs mann Harald i ulykken i Høgåskryss­et på E 134.

-

ULYKKEN:

NOTODDEN Hanne og de to sønnene på 11 og 13 år kjemper med sorgen og savnet. Et øyeblikks uoppmerkso­mhet endret familien for alltid.

Kort tid etter dødsulykke­n del- te Hanne (45) noen av sine tanker med venner og kjente på Facebook (til venstre på denne siden). Nå deler hun sin historie med Vardens lesere.

Snudde på hodet

– Det er en orkan i hodet, et stort hull i brystkassa, en stor klump i magen og høyspennin­g i kroppen. Slik føles det nå. Vi kan ikke helt fatte det som har skjedd.

– Jeg tenkte først at jeg ikke ville står fram med historien, men så tenkte jeg: «Kan jeg bare redde ett eneste liv ... ja, så er det verdt det. Jeg må gjøre det.»

SITTER IGJEN MED SORGEN:

- Det er så forferdeli­g fort gjort i trafikken. Så fort gjort å være uoppmerkso­m et fatalt øyeblikk. Og skjer det som skjedde med Harald får du aldri gjort det om. Vi har hørt av vitner at han snudde på hodet i retning Høgås. Golfen kom over i feil kjørebane og traff et vogntog.

Hanne Thorsdalen Styhr (45) forteller over en tekopp på kulturhusk­afeen.

Så forferdeli­g fort gjort

En lastebil og to personbile­r var involvert i ulykken. Hanne er veldig glad for at ikke flere ble al- vorlig fysisk skadet.

Hun og guttene har fått god støtte.

– Både politiet, skolen og helseappar­atet stiller opp for oss. Det er klart vi søker jo en forklaring. Politiet var raskt ute og fortalte at Haralds telefon lå i lomma, og at det ikke var noe som tydet på at han hadde holdt på med noe annet inne i bilen. Alt peker på at han mistet oppmerksom­heten på kjøringen et øyeblikk. Det er så forferdeli­g fort gjort. Og du får ingen ny sjanse.

– Min bønn til alle sjåfører er at de ikke sender meldinger, ikke

 ??  ?? Hanne Thorsdalen Styhr sitter igjen med en stor
Hanne Thorsdalen Styhr sitter igjen med en stor
 ?? FOTO: KJELL AULIE ?? Ulykken i Høgåskryss­et 7. mars i år. Harald Styhr fra Notod- den omkom da han kolliderte med vogntoget.
FOTO: KJELL AULIE Ulykken i Høgåskryss­et 7. mars i år. Harald Styhr fra Notod- den omkom da han kolliderte med vogntoget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway