Varden

BEGRAVELSE­R

-

Fredag 1. april:

Bjørn Tore Dahl - begraves fra Holla kirke kl. 11.00. Thoralf Thyholdt - begraves fra Eidanger kirke kl. 13.00. Inger Gilberg Nordbø - begraves fra Siljan kirke kl. 10.00. Frank Normann Jenssen - begraves fra Siljan kirke kl. 12.30. Asbjørn Th. Hansen - begraves fra Bamble kirke kl. 10.30. Hans Kristian Hansen - begraves fra Nenset kirke kl. 12.30. Harald Braarud - begraves fra Tørmo kapell kl. 13.00. Jenny Marie Pedersen - begraves fra Herre kirke kl. 13.00. Hipp hurra! Vi vil gratulere vår kjære Sindre Fjelldalse­lv og mammaen Beate Vik Edvardsen som fyller år i dag. Vi gleder oss til å feire dere begge. Utrolig stolte og glade i dere. Mange bursdagskl­emmer fra mormor og bestefar.

14 år

Gratulerer så mye med dagen til den spreke, positive og morsomme Syver Lindland Østevik som fyller 14 år den 1. april. Takk for flott familiefei­ringen på søndag og ønsker deg en flott feiring på dagen. Varme og gode ønsker fra morfar og mormor.

10 år

Vi ønsker å gratulere Kasper Hartikkala Pettersen i Langesund med 10-årsdagen i dag. Hilsen fra farmor og farfar, tanter og onkler i Oslo og Shanghai.

7 år

Magnus Z. Gaarder blir 7 år 1. april, og det er ingen spøk. Nå går du i første klasse på skolen, tenk at du er blitt så stor. Du er en super gutt, og vi er kjempeglad i deg! Vi gleder oss til festen din. Mange klemmer fra Emil, pappa og mamma. Hipp hurra for guttakrutt!! John og Sigurd fyller 6 år med fart og futt! Gratulerer så mye med dagen, vi er kjempeglad­e i dere. Bursdagskl­emmer fra mamma og pappa.

4 år

Gratulerer så mye med 4-årsdagen til vår blide, snille, fine Elise Giske Thowsen! Du er vår sta, men utrolig kjærlige solstråle, og vi er så uendelig glad i deg. Gleder oss til å feire deg, denne dagen har du ventet lenge på! Mange klemmer fra storebror William, mamma og pappa.

2 år

Vår skjønne datter Eva Elomine i Siljan fyller 2 år i dag. Gratulerer med dagen, kjære lille venn. Det er så gøy å være sammen med deg hver dag, vi danser, synger og tegner fisker. Og så er du så flink med lillebror Lars Gudbrand. Bursdagshi­lsen fra mamma Kristin og pappa André.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway