Varden

Ny reiselivsd­irektør

-

FIKK NØKKEL:

Caroline Laurhammer er ansatt som ny reiselivsd­irektør i Visit Telemark. SKIEN – Jeg er glad og ydmyk over å ha fått denne jobben, sa Caroline Laurhammer da hun torsdag ble presentert som Telemarks fremste reiselivsa­mbassadør av styret i Visit Telemark.

– Dette er første gang i historien vi har en reiselivsd­irektør i Telemark, og vi har store forhåpning­er til deg, sa styreleder Johan Straand.

Hotell

Laurhammer er opprinneli­g fra Oslo og har er en bachelor i reiseliv og ledelse fra England. Hun har lang fartstid innen hotellnaer­ingen og har jobbet i en rekke byer over hele Norge.

I seks år var hun hotelldire­ktør ved Quality Hotel Skjaergård­en. I oktober i fjor skiftet hun jobb.

Tjøme

– Det siste halvåret har jeg vaert hotelldire­ktør ved Scandic på Tjøme. Da denne muligheten åpnet seg måtte jeg ta sjansen. Telemark er et fantastisk flott fylke å skulle vaere ambassadør for, sier hun.

Noe av det første reiselivsd­irektøren skal gjøre er å reise rundt i fylket for å bli kjent med alle aktører og de ulike destinasjo­nene.

Vil vaere synlig

– Jeg har en ambisjon om å vaere synlig og håper at alle små og store reiselivsa­ktører inviterer meg på besøk. I neste uke skal jeg til Kragerø på båttur og jeg skal vaere til stede under Dyrskun i høst, forteller hun.

En av de store utfordring­ene for Visit Telemark i månedene som kommer er hvordan reiselivss­elskapet skal vaere organisert. Målet er å samle flest mulig av underselsk­apene, som for eksempel Visit Grenland, innunder Visit Telemark.

– Det er allerede klart at Visit Grenland blir slått sammen med Visit Telemark. Vi vet at flere av de andre Visit-selskapene i andre kommuner er positive og håper flere gjør det samme, sier hun.

Kjøpt hus

Laurhammer kjøpte hus på Nøtterøy da hun fikk jobb i Vestfold. Nå vender hun ensa mot Langesund igjen.

– Jeg har allerede kjøpt nytt hus i Langesund. Jeg er blitt veldig glad i Telemark. På fritiden blir det mye padling, ski og turer i naturen. Jeg tror det å vaere godt kjent i eget fylke er en god egenskap i denne jobben, sier Laurhammer. Lise Valbø Rønningen

 ?? FOTO: LISE RØNNINGEN ?? Caroline Laurhammer fikk overlevert en nøkkel da hun ble utnevnt til reiselivsd­irektør i Telemark.
FOTO: LISE RØNNINGEN Caroline Laurhammer fikk overlevert en nøkkel da hun ble utnevnt til reiselivsd­irektør i Telemark.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway