Varden

ANDRE MENER

-

Vi har ingen grunn til å betvile at disse hendelsene skal ha skjedd. (...) For noen år tilbake fortalte han meg om en firebarnsm­or som døde av aids. Han ba for henne, hun kom tilbake i live og ble også helbredet for sykdommen. Ett år etter spurte jeg ham hvordan det gikk med denne moren, og han fortale at hun levde i beste velgående. Daglig leder i Oase, Asbjørn Simonnes til Vårt Land om predikant Surpresa Sithole som skal ha vekket døde til live

De vanskeligs­te beslutning­ene er imidlertid spart til seinere. En viktig seier for Oslo-byrådet var likevel anmodninge­n til Vegvesenet om å utrede billigere alternativ­er, som sikrer at veikapasit­eten ikke øker. Vegvesenet har hittil vaert lite villig til å komme med alternativ­er. De bør merke seg bestilling­en.

Akershus og Høyre står fortsatt knallhardt på at E18 skal bygges ut som planlagt. Det vil vi advare mot. En smidigere E18, koblet med en eventuell justering av rushtidsav­giften vil nå målet, på billigere og bedre vis.

Dagbladet

Dei gunstige ordningane for elbilar skulle i utgangspun­ktet vare til ein nådde 50.000 elbilar, eller til 2017. 50.000 elbilar vart nådd i april. Når avgiftssys­temet skal revurderas­t, må ein ta vare på prinsippet om at den som forureinar, skal betale. Difor bør den viktigaste miljøavgif­ta vere retta mot direkte forureinin­g, mellom anna med ein auke i drivstoffa­vgifta. Den har stått i ro i fleire år.

Når ein innfører avgifter også for elbilar, må det skje med små steg. Ein kan ikkje skru opp avgiftene over natta for elbilistan­e som kjøpte bil på heilt andre økonomiske lovnader. Bergens Tidende

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway