Varden

Tango for langt flere enn to

-

Det er duket for en saftig tangokveld på Kafé K i kveld. Pablo Corradini vender tilbake etter fjorårets suksess. Denne gangen har med seg hele kvintetten. PORSGRUNN – Dette blir moro, sier Gina Gardy. Porsgrunsk­vinnen med en eksotisk aksent jobber med italiensk/norsk kulturutve­ksling.

Kveldens arrangemen­t er et samarbeid mellom Kafé K, Grenland Tangoklubb og Gina Hardys Italia Amore.

Det starter med at den virtuose bandoneon-musikeren Pablo Corradini og resten av kvintetten tar oss med inn i et landskap der tango møter jazz. Corradini tryller de såreste toner ut av sitt slitte, gamle bandoneon, som er et lite argentinsk «trekkspill».

Etter konserten, skrur DJ Roger på sin Mac og det blir dans til både gamle tangostand­arder og nyere avantgarde­tango, før kvintetten kommer tilbake på scenen og spiller standardta­ngo.

Pablo Corradini Quintet består av fem musikere fra Le Marche og Abruzzo, som forener den argentinsk­e tangoen med jazz og dens italienske opphav. Pablo Corradini ble født i Argentina og kommer fra en musikerfam­ilie. Hans far er en kjent komponist, og musiker. Per Arne Rennestrau­m

TANGO:

 ??  ?? Pablo Corradini Quintet spiller på Kafe K i kveld.
Pablo Corradini Quintet spiller på Kafe K i kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway