Varden

140.000 så trøbbelkam­p

- OSLO

BLE: Seerne ble snytt for over 20 minutter av 1. omgangen mellom Liverpool og Tottenham tirsdag, men de zappet ikke videre.

Til tross for tekniske problemer i lang tid, valgte 140.000 seere i snitt å følge den Eurosport Norge-sendte cupkampen fra Anfield. Andreas Vindheim.

Alexander Jeremejeff la på til 3-0 samtidig som serietoer Norrköping tapte 1-2 borte mot Elfsborg. Fjorårets mester måtte ha poeng i Borås for fortsatt å kunne ta igjen Malmö. Både Henning Hauger og Jørgen Horn var med fra start for Elfsborg.

MFF kan kalle seg svensk mester for 19. gang, ett mer enn rivalene i IFK Göteborg. Sørsvenske­ne spilte uten en fotskadd Magnus Wolff Eikrem onsdag.

– Jeg er kjempestol­t, sa MFFtrener Allan Kuhn.

Han trodde de lyseblå måtte vente på seriegulle­t da Norrköping reduserte på straffe i kampen mot Elfsborg.

– Da de fikk straffe og 1-2 tenkte jeg «å, nei. Det blir ikke i dag». Men det ble det. Alle forventet at vi skulle vinne, og det er alltid vanskelig. Men jeg synes vi gjorde det på en fantastisk måte, sa Kuhn. (NTB)

Det er rekord for Discoverys rene sportskana­l. Tidligere har landskampe­n mellom Estland og Norge i mars dratt inn 131.000 tittere.

På det meste fulgte 191.000 seere tirsdagens kamp hvor signalet falt ut. Det var en satellitts­ender utenfor Anfield som knelte og fratok folket bildene.

Liverpool tok seg til kvartfinal­en i ligacupen med 2-1-seier. (NTB)

?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Seerne zappet ikke videre selv om de ble snytt for en halv omgang i oppgjøret mellom Liverpool og Tottenham.