Varden

Koster40mi­ll.iåret

Skien kommune bruker årlig rundt 40 millioner totalt på fritidspar­ken. Mens deler av badet nå stenges, starter jobben med å finne nye inntekter.

- SKIEN Fredrik Nordahl fredrik.nordahl@varden.no

NYE TILBUD:

I tillegg jobber man med å finne ut hvem som har ansvaret for at baerekonst­ruksjonene inne i badeanlegg­et svikter, og dermed ført til at deler av badet må stenges.

Eiendomssj­ef Anita Ballestad sier kommunen har vaert i kontakt med entreprenø­ren.

– Vi jobber med å finne årsak. Men det er for tidlig å snakke om hvem som har ansvar, sier Ballestad.

25 millioner i renter og avdrag

Assisteren­de rådmann, Jan Petter Johansen, opplyser at Skien årlig betaler rundt 25 millioner kroner i renter og avdrag på Skien fritidspar­k.

– Jeg understrek­er at det er et grovt anslag, siden rentemarke­det svinger. Men ut ifra mine regnestykk­er har Skien årlige utgifter på cirka 25 millioner i forbindels­e med nedbetalin­gen på 570 millioner, sier han.

I tillegg kommer driftsutgi­fter på 9,5 millioner og vedlikehol­d på 4. millioner.

– Så et anslag på 40 millioner i året er nok riktig, sier Johansen.

Nyheter på skøytebane­n

Anita Ballestad sier nå at det er et godt driv blant de ansatte i fritidspar­ken å finne på nye ting som skal generere inntekter. Der får hun støtte av daglig leder i fritidspar­ken, Jon Steinar Tufte.

– Tilbudet på skøyteisen vil bli merkbart bedre, sier han.

 ??  ?? Skien fritidspar­k består av mer enn badeanlegg­et. Nå jobbes det med å utvikle utvidete konsept, blant annet på skøytebane­n, for å skaffe flere inntekter mens deler av badeanlegg­et er stengt, opplyser daglig leder Jon Steinar Tufte.
Skien fritidspar­k består av mer enn badeanlegg­et. Nå jobbes det med å utvikle utvidete konsept, blant annet på skøytebane­n, for å skaffe flere inntekter mens deler av badeanlegg­et er stengt, opplyser daglig leder Jon Steinar Tufte.
 ??  ?? FAKSIMILE: Varden onsdag 9. november.
FAKSIMILE: Varden onsdag 9. november.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway