Varden

BURSDAGER

-

60 år

Hans Kristian Elnaes fyller 60 år, hurra for verdens beste pappa og bestefar. Takk for alt du gjør for oss! Stor klem.

60 år

Hurra for Torjus Tvede, også kjent som Padlenisse­n og veterandel­taker på Vannvittig! Han fyller 60 år 9. desember. Vi er så glade i deg, kloke, snille Torjus!

12 år

Gratulerer så mye til den vakre, snille, gode, blide og flinke ballerinae­n vår, Mabel Petronella !Vi gleder oss til bursdagsfe­iring i dag, å se deg på ballettfor­estillinge­n mandag i Ibsenhuset, som du gleder deg så mye til, og vi gleder oss til familiefei­ring neste helg! Du gjør oss varme om hjertet og utrolig stolte! Bursdagskl­emmer fra mor og pappa, Mathias og Sander.

9år

Astrid Åkre Reite fyller 9 år i dag. Du er positiv, glad, kreativ, snill, søt og veldig koselig å vaere sammen med. Gratulerer med dagen! Klemmer fra Sindre, Tarjei, Ragnhild, mamma og pappa.

8år

Hipp hurra for verdens beste Øyvind, som blir 8 år i dag. Vi gleder oss til å feire deg i helga med både familie og venner. Vi er veldig glad i deg! Klem fra Isak, mamma og pappa.

7år

Hurra for den glade go’jenta vår, Silje Mom-rak Rønningen, som blir 7. år i dag! Gleder oss til å feire deg på søndag. Store klemmer fra bestefar og bestemor i Bø.

6år

Henny Ausland. Hipp hurra for herlige Henny Ausland, som fyller 6 år i dag! Klemmer fra farmor og besse i Gjerstad og tante Laila, onkel Yng-var, Magnus og Maria i Arendal.

5år

Michael Henriksen Løndal. Verdens skjøn-neste og om-sorgsfulle gutt fyller 5 år i dag. Vi elsker deg og er så stolte av deg. 1000 klemmer fra Odin, mamma og pappa. Besse og Mommo hilser.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway