Varden

Mange valgte glattisen

Det var folksomt på isen i Fritidspar­ken i Skien, da det endelig ble en skikkelig vintersønd­ag.

- SKIEN Sindre Omenås sindre.omenas@varden.no

Grenland ble også snøhvit i inngangen av helgen, og kulden har holdt seg. Dermed ble det en flott vintersønd­ag der veldig mange hadde tatt turen for å stå på skøyter, grille pølser i gapahukene og ha en familiedag på glattisen.

Bandy i blodet

Tre og et halvt år gamle Anton fikk endelig teste pappa sin store idrett bandy.

– Jeg er imponert hvor lenge han holder ut, smiler pappa Georg Alexander Haugland.

Han var aktiv i Skien bandy siden 1989 og fram til klubben la ned, nå er det rinkbandy som

VENNER:

gjelder. Skøyteferd­ighetene er fremdeles intakt, der han tok med seg sønnen Anton i god fart rundt på isen inne i Fritidspar­ken.

Vintersønd­ag

Mange hadde lagt turen til Fritidspar­ken, siden søndagen fristet til uteliv med sol og kuldegrade­r.

– Vi var her sist helg, og det var såpass morsomt at vi valgte å ta turen igjen, forteller Bernt Kristian Lund fra Helgeroa.

Jentene Elida Victoria, Johanne og Martine satt stor pris på Skienturen, og lot Bernt sette fart over isen med jentene på akebrett bak.

– Vi er så heldige at vi har isbane på Storm, men den er veldig

FART:

liten, forteller venninnene Sofia Karlsen Nikolaisen, Josefine Lauritzen, Linéa Katarine Svalebjørg og Sandra Isabel Hansen.

De har vaert noen ganger på skøyter i Fritidspar­ken, men øvd seg mest på å mestre skøytene på isen på Storm.

Det var dit de var på vei denne søndagen også, da morgenen varslet en flott vintersønd­ag. Så hadde mammaen til Sandra Isabel spurt om de heller skulle dra til Fritidspar­ken.

– Det er kjekt å vaere her når det er så mange mennesker her, sier Sandra Isabel, og fikk med seg venninnene til Skien fritidspar­k.

 ?? ALLE FOTO: SINDRE OMENÅS ?? TIDLIG KRØKES: Pappa Gøran Alexander Haugland har lang fartstid i bandymiljø­et, og kunne endelig ta med Anton på isen.
ALLE FOTO: SINDRE OMENÅS TIDLIG KRØKES: Pappa Gøran Alexander Haugland har lang fartstid i bandymiljø­et, og kunne endelig ta med Anton på isen.
 ??  ?? Bernt Kristian Lund hadde med Elida, Johanne og Martine, på søndagstur til Skien fra Helgeroa.
Bernt Kristian Lund hadde med Elida, Johanne og Martine, på søndagstur til Skien fra Helgeroa.
 ??  ?? Sofia Karlsen Nikolaisen (f.v.), Josefine Lauritzen, Linéa Katarine Svalebjørg og Sandra Isabel Hansen koste seg i Fritidspar­ken.
Sofia Karlsen Nikolaisen (f.v.), Josefine Lauritzen, Linéa Katarine Svalebjørg og Sandra Isabel Hansen koste seg i Fritidspar­ken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway