Varden

Et på slutten

- Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no

keeperen leverte nok en kjemperedn­ing – slik hun hadde gjort hele omgangen.

– Jeg var egentlig veldig nervøs i dag, men når jeg er nervøs pleier jeg å stå bra. Og det er selvfølgel­ig deilig at redningene mine på slutten var med på å skaffe oss ett viktig poeng, smiler den svenske jenta som også reddet tre av fem sjumeterka­st.

Viktige Vilde

Viktig ble også venstrekan­t Vilde Bakås. I løpet av de siste seks minuttene scoret hun to ganger og skaffet sjumeterka­stet som Susanne Pettersen satte inn 24 sekunder før slutt.

Pors kunne også ha kapret begge poengene på slutten, for de vant igjen ballen med tolv sekunder igjen og var i tillegg en spiller mer på banen, men litt høye skuldre sørget for at de aldri kom til en avslutning.

– Helt ålreit. Jeg er fornøyd med det ene poenget. Vi beviser at vi er i stand til å ta flere poeng utover vinteren og avstanden til Levanger ble i alle fall ikke noe større, sier keeperhelt­en.

– Jeg er stolt av jentene for at vi kom tilbake og ikke ga opp. I noen av de andre kampene har vi tapt med ett og to mål. Nå fikk vi poeng!

Levanger førte

Før pause slet Pors offensivt. Da Maren Troøyen satte inn 5–6 var det spilt 18 minutter. På det meste var gjestene foran med fire mål (6-10). Heldigvis for porsgrunns­laget skjerpet de seg de siste minuttene før pause og var bare bak med to mål ((10-12).

- Vi hadde mer å gå på, alle sammen, konkludert­e Gluic.

De siste 30 minuttene var mer eller mindre helt jevne. Da Susanne Pettersen satte inn sin tredje scoring på rad etter 38:26 var stillingen 15–15. Etter det var aldri noen av lagene foran med, mer enn ett mål.

 ?? BEGGE FOTO: NILS-TORE OLSEN ?? e Pettersen satte inn 24 sekunder før slutt. Pors fikk dermed ett viktig poeng.
BEGGE FOTO: NILS-TORE OLSEN e Pettersen satte inn 24 sekunder før slutt. Pors fikk dermed ett viktig poeng.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway