Varden

Mye tull og bare 0-0

Et B-preget Liverpool klarte ikke å overliste League Two-klubben Plymouth i FA-cupen. 0-0 holdt til en overrasken­de omkamp for gjestene.

- LIVERPOOL

Dermed må Jürgen Klopps Liverpool-mannskap spille omkamp borte på Home Park. Hjemmefans­ens viste sin misnøye med det flaue resultatet på eget gress søndag. Bortefanse­n var derimot strålende fornøyd.

– Vi skapte trøbbel for oss selv, i tillegg ga Plymouth oss lite rom. Det er vanskelig å gjøre en slik kamp spennende. Vi hadde et ungt lag, det gjorde det også krevende. Vi kan spille bedre. Gjør vi det, så har vi en god mulighet

STENGTE:

til å avansere til neste runde, sa Jürgen Klopp etter kampen, ifølge BBC.

Lå dypt

– Plymouth kjempet som besatt. Bortefanse­n jubler som om dette var en seier, sa TV 2-kommentato­r Simen Stamsø Møller like etter kampslutt.

Plymouth, som er tabelltoer på nivå fire i England, lå svaert dypt i store deler av oppgjøret. Liverpool hadde ballen soleklart mest, men Merseyside-laget maktet ikke å få nettsus.

Divock Origi, Ben Woodburn og innbytter Daniel Sturridge fikk alle gode scoringsmu­ligheter, men Plymouth slapp med skrekken. Liverpool mente seg også snytt for straffespa­rk, uten at gjestene brydde seg om det.

Helt på tampen var Plymouth naer et selvmål, men gjestene slapp med skrekken.

Omkamp betyr mye for «The Pilgrims». Et oppgjør hjemme mot Liverpool vil gi mange solgte billetter og penger i kassen.

Reserver

Liverpool sparte flere stjerner i søndagens cupkamp. Det angrer kanskje manager Klopp på nå. Spillere som Sturridge, Adam Lallana og Georginio Wijnaldum satt på benken, mens talenter som Sheyi Ojo, Ben Woodburn, Kevin Stewart og Trent Alexander-Arnold fikk prøve seg fra start.

Roberto Firmino, Lallana og Sturridge ble alle kastet innpå etter hvilen, men trioen maktet ikke å hjelpe de røde til seier. (NTB)

 ?? FOTO. REUTERS/NTB SCANPIX ?? Plymouth-keeper Luke McCormick stopper forsøket fra Liverpools Ben Woodburn.
FOTO. REUTERS/NTB SCANPIX Plymouth-keeper Luke McCormick stopper forsøket fra Liverpools Ben Woodburn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway