Varden

Disse er Odd-treneren mes

- SKIEN

HAR TATT STEG: Det er tidlig i oppkjøring­en, men flere spillere har allerede imponert Odd-sjefen.

Da Varden spurte treneren om han kunne fortelle om hvilke tre spillere som har imponert mest til nå, var han ikke like snakkesali­g som vanlig.

– Det er vanskelig å svare på, og jeg føler at det blir litt tabloid.

– Men hvis vi er litt tabloide i dag…

– Ok…Først og fremst føler jeg at hele gruppa har imponert meg til nå. Det fikk jeg se i Spania. Men hvis jeg skal plukke ut tre stykker så blir det…

Treneren tenker så det knaker, men kommer raskt tilbake til «normalen».

– Det er veldig vanskelig, men Fredrik Semb synes jeg imponerer. Han har trent hele tiden, hatt en stabil oppkjøring og har vaert veldig god. Fredriks neste steg er å bli landslagss­piller. For å klare det må han stabiliser­e seg. Nå er han kanskje den beste forsvarssp­illeren. Fortsetter han som nå, så tror jeg han klarer det, skryter Fagermo, som også tar med en nykommer på listen.

– Martin Broberg er jo ny, men har en meget god utvikling. Leverer på treningene og er spennende i kampene – selv på humpete gressbaner. Han har vaert skadefri, blitt gradvis bygget opp og viser at, selv om han trener mye så tåler han det. En god spiller, sier Fagermo om mannen som kanskje blir et scoop.

Den tredje på listen er nesten hjertet i laget, sentralt plassert på midten.

– Fredrik Oldrup Jensen. Han har vaert god. Det ser ut som om han har tatt et steg nå. Han er bestemt, tøff og sterk. Man kunne se at han tok kommandoen og ga en ekstra dimensjon til laget da han spilte i Spania. Han må opp på nivået han hadde i vårseson-

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway