Varden

Langli: – Dette kan gå riktig ille

- LONDON NTB-Eivind B. Holth

SLITER: Eventyret om Leicester har blitt til et mareritt. Morten Langli utelukker ikke at den regjerende seriemeste­ren kan rykke ned.

Det har bare skjedd én gang tidligere. I 1936/37 måtte Manchester City ta turen ned til nivå to etter at de vant serien sesongen før.

Leicester har ennå ikke scoret et eneste seriemål i 2017 og ligger ett poeng over nedrykksst­reken etter 24 runder.

– Ja, det kan de, svarer Langli når NTB spør om Leicester kan rykke ned.

– Det er vanskelig å si hva som kommer til å skje, men spørsmålet er om det blir tatt grep, sånn som Swansea og Hull har gjort og fått betalt for. Hvis de bare sitter der og ser på, kan det gå riktig ille.

– Ganske fryktelig

Søndag ble det 0–3 for Manchester United, lagets fjerde strake tap og femte kamp uten seier. Leicester hang godt med det første kvarteret, men sco-

FRYKTELIG:

ringer av Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovi­c og Juan Mata sørget påførte et nytt og smertefull­t nederlag.

– Vi er den regjerende mesteren, men for å vaere aerlig har dette vaert ganske fryktelig. Alle spillerne har det vondt. Det er ikke en situasjon som er komfortabe­l, sa Leicester-målvakt Kasper Schmeichel til Sky Sports etter kampen.

Bortsett fra Ngolo Kanté som ble solgt til Chelsea, består Leicester i dag av de samme spillerne som vant Premier League for ni måneder siden.

I de neste fem rundene venter avgjørende oppgjør mot Swansea, Liverpool, Arsenal, Hull og West Ham.

– De slipper inn altfor enkle mål. Det er masse ting som ikke fungerer, både individuel­t og rent lagmessig. Det er fellesnevn­ere for lag som sliter, i tillegg til at Jamie Vardy og Riyad Mahrez ikke leverer i naerheten av det de gjorde forrige sesong, sier Langli, som selv trodde Leicester ville havne midt på tabellen.

Ranieri ferdig?

Mandag morgen var Claudio Ranieri bettingsel­skapenes nye favoritt med hensyn til hvem som blir den neste Premier League-manageren som får sparken.

– Han har en unik posisjon i klubben etter det som skjedde forrige sesong, men fortsetter de å tape og tape, skjer det noe på trenerside­n en eller annen gang. Han tåler nok ikke tre-fire tap til, sier Langli.

I mesterliga­en har imidlertid Leicester vist en helt annen side av seg selv. Der venter Sevilla i åttedelsfi­nalen. Onsdag spiller laget en omspillska­mp mot Derby i FA-cupen.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Manager Claudio Ranier, Christian Fuchsi og hans Leicester sliter voldsomt i Premier League denne sesongen.
FOTO: NTB SCANPIX Manager Claudio Ranier, Christian Fuchsi og hans Leicester sliter voldsomt i Premier League denne sesongen.
 ??  ?? Kasper Schmeichel legger ikke skjul på at Leicesters­pillerne opplever sitt forsvar av serietitte­len som fryktelig.
Kasper Schmeichel legger ikke skjul på at Leicesters­pillerne opplever sitt forsvar av serietitte­len som fryktelig.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway