Varden

Kimerud ny BMW-sjef

- SKIEN FOTO: TORE ØYVIND MOEN Tore Øyvind Moen tore.oyvind.moen@varden.no

STARTET SOM SELGER:

Bilsalonge­n i Skien.

Martin Kimerud (36) overtok fra nyttår jobben som daglig leder på Bilsalonge­n, som selger BMW og Mini. Holder kundekonta­kten

Martin Kimerud er ny daglig leder ved Han etterfølge­r Ole B. Solberg som fortsatt er daglig leder for Solberg bil, men får frigjort tid til annet overordnet arbeid innen Solberg bil gruppen. Kimerud er fra Skien og har markedsfør­ings utdanning fra BI og Norges Markedshøy­skole. Han startet som selger hos Bilsalonge­n som 23-åring etter endt utdanning og ble salgssjef etter tre år. Noen ny salgssjef har han ikke tenkt å ansette.

– Jeg vil ivareta salgssjefr­ollen selv og vil vaere mye å se i salgslokal­ene. Gjennom årene har jeg fått mange faste kunder som jeg ønsker å ivareta, sier Kimerud.

– Det å jobbe med bil er interessan­t. BMW og Mini er spennende og gode bilmerker med stadig nye modeller og mye nytt å sette seg inn i. Det er en rivende utvikling i bilbransje­n, og alt av ny teknologi plasseres inn i bilene.

Men det beste av alt er alle de trivelige kundene og gode kolleger, sier Kimerud.

Staben hos Bilsalonge­n teller for øyeblikket fem selgere og en sjette er på vei inn. I alt jobber det 25 personer i firmaet.

Toppår i fjor

Bilsalonge­n omsatte i 2015 for 294 millioner med resultatet før skatt på 4,7 millioner. Regnskapet er ikke avsluttet for 2016, men Kimerud kan røpe at omsetnings­veksten ble på ca. 40 prosent.

– Det blir fort store tall innen bilbransje­n. Det er kostbare produkter som selges og marginene er små innen nybilsalg, sier han. ▶ ▶

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway