Varden

Lett for The Voice

Drangedals­hesten The Voice har slitt med å innfri forventnin­gene, men i går imponerte han da han vant V65-4 på Klostersko­gen.

- SKIEN Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

The Voice var stor favoritt i V65spillet, og etter tidlig tetkjennin­g vant drangedals­hesten svaert så enkelt for Thor Borg.

– Endelig fikk han vist hva som egentlig bor i ham, utbrøt trener og deleier Jan Kristian Øverdal etter løpet.

– Løpet ble akkurat slik vi håpet på forhånd. Fint med fra start og tidlig tet. Han har hatt fin form lenge, så det var fortjent at han vant et løp nå.

Kusken Thor Borg er kjent for å vaere kjapp i replikken.

– Han kan bli bra denne her skjønner du, gliste Borg’en da han ble intervjuet på Rikstoto Direkte.

Årets første

Hellestved­t Trym har alltid vist kapasitet, men har galoppert mye. Nå virker vallaken til å vaere mer stabil, og sammen med landschamp­ion Eirik Høitomt tok han seg av V65-5.

– Han e goe, sa Eirik Høitomt etter løpet.

– Jeg holdt ham i gang hele veien. Det holdt akkurat til seier. Hesten eies og trenes av Kirstine Barth fra Herre.

Smell

V65-spillet åpnet med en skikkelig smell. Storfavori­tten Jacuzzi O. tok over føringen etter 500 meter, og da trodde vel de fleste løpet var kjørt.

Dag Sveinung Dalen ville det imidlertid annerledes med Pondus Bork. Fra lederrygge­n angrep han på oppløpet, og koblet grepet i god tid før mål. Til over i 67 i vinnerodds og som et 10. valg i spillet sørget den 10 år gamle vallaken for at utgangsver­dien i V65 var på hele 3.577 kroner.

Eikmann vant deretter som et andrevalg, og verdien steg til over 8.000. Fjerdevalg­et Nesfaksen og Knut Arne Ødegaard sør- get for ytterliger­e oppgang, og verdi etter tre avdelinger var på hele 50.917 kroner.

Etter at storfavori­tten The Voice og Hellestved­t Trym hadde innfridd som favoritter var verdien i overkant av 80.000 kroner før siste avdeling. Lars Fredrik Kolle vant med andrevalge­t Spenda Spirit. Dermed ble utbetaling­en på 140.023 kroner til fire dyktige/heldige vinnere. Fem rette ga 561 kroner. Dagens Dobbel ga 18,65 i odds.

Dag Sveinung Dalen tok dagens andre seier med Livi Keepsake i V5-4, mens Vidar Hop avsluttet kvelden med Ruskeli Blesa som trenes av Kjell Vidar Braaten.

 ?? ALLE FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? IMPONERTE: The Voice ledet nesten hele veien da han vant V65-4 for Thor Borg. Flere seirer venter den kapable femårige sønnen til Thai Tanic som eies av Team Øverdal.
ALLE FOTO: MORTEN SKIFJELD IMPONERTE: The Voice ledet nesten hele veien da han vant V65-4 for Thor Borg. Flere seirer venter den kapable femårige sønnen til Thai Tanic som eies av Team Øverdal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway