Varden

MDG og grønn kommunisme

- Adrian Ness Løvsjø Porsgrunn Frp, gruppelede­r

Miljøparti­ets representa­nter har den siste uken skjelt ut meg i leserbrevs­paltene i Telemarks aviser.

Både useriøs, høylytt og uansvarlig er ord som er brukt mot Fremskritt­spartiet og meg selv i disse leserinnle­ggene. Dette tar jeg med knusende ro. Her er det helt tydelig at Miljøparti­et ikke tåler at de politiske partiene har forskjelli­g utgangspun­kt for sin politikk.

Fremskritt­spartiet er mot overformyn­deri, mobbing og kommunisme. Politikken Miljøparti­et fronter i «bilpolitik­ken» er utelukkend­e et stort skritt i retningen av å detaljregu­lere og en stor inngripen i folks privatliv. Fremskritt­spartiet er enig i at vi kan gjøre tiltak mot svevestøv, og luftforure­nsning forøvrig, men vi mener det er tiltak som har større effekt enn å nekte en type bil ferdsel.

Hvismannek­ter absolutt alt av motorisert­e kjøretøy, biler, traktorer, trailere, mopeder, motorsykle­r, mv. utgjør dette 7-10 prosent av det totale utslippet. Altså er det mange andre tiltak som har mye større effekt enn slike tiltak som Oslo kommune har iverksatt tidligere.

Miljøparti­et mener Fremskritt­spartiet både lokalt og nasjonalt er for høylytte, og fronter en useriøs politikk. Vår politikk baseres på enkeltmenn­esket, og vi er det eneste partiet som tør der andre tier. I tillegg er det for Fremskritt­spartiet utrolig viktig at alle blir sett og hørt. Hvis dette er å vaere høylytte og useriøse er det helt greit for meg. Vi er ombudsmenn for folket som har valgt oss, og dette er vår viktigste oppgave.

Det eneste Miljøparti­et tenker på er å gjøre hverdagen vanskelige­re for folk flest, dette er i alle fall det stikk motsatte av Fremskritt­spartiet.

Jeg ønsker Miljøparti­et, Ottar Berg, Mona Nicolaysen og Peder Thysted lykke til videre i å utvikle og fremme forslag om flere begrensnin­ger, forbud og vanskeligh­eter for innbyggern­e våre.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway