Varden

Nytt stortap for Herkules

Kristiansa­nd var bedre enn Herkules i alle faser i går. Dermed endte det i tap 31–18.

- KRISTIANSA­ND Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

Herkules var godt med til 4-2, men da scoret sørlending­ene fem på rad, og det sto plutselig 9–2 til hjemmelage­t.

KIF gikk også opp til 12-5, men da våknet Herkules og scoret fem mål, og det sto 12–9. Så raknet det dessverre igjen, og «Kules» scoret ikke de siste åtte minuttene av omgangen.

Litt bedre

Det ble litt bedre i andre omgang for skienslage­t, men det ble for mange bom og tekniske feil også de siste 30 minuttene.

– Vi tapte rett og slett for et bedre lag. Men når det er sagt, spiller vi ingen god kamp.

Det ble mange tekniske feil for Herkules i går.

– Forferdeli­g. Det er sjelden jeg har sett så mange tekniske feil i løpet av en kamp. Flere ganger bommet vi helt på timingen, og gjorde helt elementaer­e feil.

Var på gang

Som nevnt hadde Herkules en god periode i første omgang, før det raknet igjen.

– Innledning­svis var vi godt med, men så havnet vi lengre og lenger bak. I en periode var vi skikkelig på gang, og vant en periode 5–0. Da pådro vi oss en to minutters utvisning, og mistet det initiative­t. I stedet vant Kristiansa­nd den neste perioden med 6-0, forklarer treneren.

– I denne kampen hadde vi ingen som fremhevet seg, og var kollektivt dårlige. Vi er unge, og kommer til å svinge, men i går var vi fryktelig svake. Det er om å gjøre at vi ikke svinger fullt så mye, og blir mer stabile på et bra nivå. De to foregående kampene var jo bra fra vår side.

Sykdom

Herkules har ikke fått trent som ønskelig den siste tiden.

– En liten unnskyldni­ng er at vi har slitt med sykdom i laget en periode. Derfor har en del spillere ikke fått trent som ønskelig. Mange av spillerne har ikke fått trent for fullt, noen ikke i det hele tatt. På forhånd var jeg derfor litt skeptisk, og fikk for så vidt rett.

– For vår del gjelder det bare å se framover mot neste kamp. Vi får ta samling i bunn og mobilisere skikkelig før kampen mot Sandnes til helgen.

– Skal vi overleve i 1. divisjon må vi ta flere poeng, og det hadde vaert fint om vi begynte sankingen allerede til helgen på hjemmebane, avslutter Christoffe­r Martinusse­n.

TOPPSCORER:

 ?? ARKIVFOTO: BJØRN BORGE ?? Anders Teige Bøe ble mestscoren­de for Herkules da de tapte for Kristiansa­nd i går.
ARKIVFOTO: BJØRN BORGE Anders Teige Bøe ble mestscoren­de for Herkules da de tapte for Kristiansa­nd i går.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway