Varden

Slipper inn altfor mange mål

- PORSGRUNN Morten Skifjeld

Nok en gang scorer Pors nok mål til å vinne en håndballka­mp. Det hjelper lite når man lekker som en sil bakover.

Pors hang bra med innledning­svis, og fulgte Skrim stort sett hele første omgang. Det var imidlertid Skrim som hele tiden lå noen mål foran, og det sto 14–17 halvveis.

I andre omgang begynte Pors å slurve mer og mer, og Skrim dro sakte, men sikkert ifra. Pors bommet på en del sjanser, mens Skrim stort sett scoret på alt. Dermed endte det 25–33 i Vessiahall­en, og nå brenner det et blått lys for videre eksistens i 1. divisjon.

Tøffe kamper

Som nevnt er det bakover Pors sliter mest, men i går ble det også for mange bom på klare sjanser. D må settes, og det må tettes mye bedre bakover skal Pors fortsatt spille i 1. divisjon neste sesong.

I går var heller ikke målvaktspi­llet bra. Altfor mange skudd fra distansen fant veien til Vessiahall­en Pors: Jahren, Olsen 3, Troøyen 6, Garstad, Kristensen 5, Aasen 1, Øygarden, V. Bakås 1, Pettersen 3 (2), Klingvall, Gluic, Toftdahl-Pedersen 3, Svele Larsen, Andreassen, Lindgren, Tengelsen 3. Toppscorer Skrim: Henriette Bakkerud 8 Utvisninge­r: Pors: 4 x 2 + 1 rødt, Skrim: 2 x 2 + 1 rødt Dommere: Roger Nestaas/Jovana Dasic nettmasken­e bak Linn-therese Jahren og Yasmin Gluic.

Nå venter kamper mot de fem best plasserte på tabellen, og man bør vinne et par av dem for å berge plassen. Akkurat nå ser det veldig mørkt ut dessverre.

?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? LYSPUNKT: Julie Tengelsen viste ved flere anledninge­r at hun er en forsterkni­ng for Pors.