Varden

Liker det han ser av spissene

Få kan mer om spisskompe­tanse enn Frode Johnsen. Han liker det han ser av sine arvtakere på Skagerak Arena mens man teller ned til seriestart.

- SKIEN

– Spør du meg, vil jeg si at det ser veldig bra ut. Spissene våre har sine klare styrker, er på litt ulike sted i sine karrierer, men for klubben Odd er det gode spillere som kjemper om plassen, mener Odd-legenden.

På trening jobber han med detaljer som skal løfte de mest typiske spissene enda litt.

Og gir mange positive tilbakemel­dinger.

Vurderer de tre

Johnsen vurderer de tre spissene slik:

Sigurd Hauso Haugen: – En veldig god avslutter. Kan fortsatt få ut mer i spillet generelt, men er ung. Sigurd laerer hele tiden.

Torbjørn Agdestein: – Har vist, både i fjor og her med oss, at han er en fin spisstype. Holder godt nivå og er spennende å følge.

Olivier Occéan: – Alle vet hva Olivier står for. Han har alltid levert gode prestasjon­er for Odd.

I en tradisjone­ll oppstillin­g er det bare plass til en av de tre av gangen.

Johnsen svarer ja på spørsmå- let om Occean fortsatt skal betraktes som et førstevalg.

Gjort jobben

– Ja, ut fra det han har prestert for Odd, vil jeg si det. Occean har jo hele tiden gjort en god jobb for Odd. Men det er ikke dermed sagt at det er han som skal starte til enhver tid. Slike vurderinge­r gjøres underveis.

– Men, tilføyer Johnsen: – Denne konkurrans­en Occean nå har fått, er bare et gode for alle sammen. For alle spissene og for laget som helhet. Konkurrans­e er alltid en god ting, mener den tidligere toppspisse­n.

Når han ser seg rundt på feltet, nikker han tilfreds til det som blir levert.

– Mitt inntrykk er at vi virker veldig godt skodd for det som venter.

Bredde og kvalitet

Da tenker han ikke bare på de elleve som starter.

– Nei, både med tanke på bredde og kvalitet i stallen. Vi har fått inn offensive forsterkni­nger i form av Agdestein og Broberg, og jeg mener vi står veldig godt rustet for det som kan bli enda en fin sesong her.

Rutinerte Johnsen holder også et øye med det som ellers skjer i eliteserie­n, og lar seg ikke overraske fram til nå.

Rosenborg har solgt og kjøpt, og andre har styrket stallene fra inn- og utland.

– Til nå har det ikke vaert noen store overraskel­ser, slik jeg ser det. Som alltid er det mange som henter spillere og setter seg sine mål, og tiden vil vise hvor realistisk­e de var. Det er tiden på året for slikt, sier Johnsen med et smil, etter å ha ledet deler av tirsdagens økt på Odds treningsba­ne.

Mye bra i år

– Gutta jobber bra. Vi har en gjeng her som vil veldig mye, og jeg tror vi har stallen som kan utrette mye bra dette året.

 ??  ?? STERK: Torbjørn Agdestein får litt å jobbe med av Frode Johnsen på tirsdagens trening. Treneren liker det han ser av nykommeren.
STERK: Torbjørn Agdestein får litt å jobbe med av Frode Johnsen på tirsdagens trening. Treneren liker det han ser av nykommeren.
 ??  ?? TRIO: Torbjørn Agdestein, Olivier Occean og Sigurd Hauso Haugen får alle gode tilbakemel­dinger av Johnsen.
TRIO: Torbjørn Agdestein, Olivier Occean og Sigurd Hauso Haugen får alle gode tilbakemel­dinger av Johnsen.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway