Varden

Lilleelva parkering

-

George Aubert hadde et meget godt innlegg om Lilleelva Parkering i Varden 23. mars

Alt dette rotet rundt Lilleelva Parkering og Lilleelvkr­ysset er fullstendi­g skamløst. Det er god grunn til å spørre Robin Kåss, Øystein Beyer og Ole Henrik Lia hva de driver med, eller ikke driver med.

Det er med god grunn jeg spør: Klarer dere ikke å vaere aerlige og åpne på det dere driver med? Er det bevisst at dere «vrir og vender» på alt, ikke er konkrete, skylder på andre/hverandre? Dette med å vurdere om man er habil eller inhabil er i grunnen bortkasta. Dere prater og avtaler jo i forkant av slike møter/avgjørelse­r, så det dere ønsker/vil går igjennom.

Tror Kåss, Beyer og Lia at de kan gjøre akkurat som de vil? Kan dere med god samvittigh­et si at dere gir innbyggern­e i Porsgrunn den sanne og riktige framstilli­ng av det som skjer i forbindels­e med «Lilleelva-plasket» deres?

Kan det vaere slik at dere ikke har peiling på hva dere driver med? Kan det vaere slik at dere ikke klarer å stå rakrygget, stå for det lite smarte dere gjør, stå for tabbene og innrømme at ting går litt skeis for dere?

Det er faktisk lite troverdigh­et i det dere sier og forklarer.

Er jo ikke første gang en kan stille spørsmål om hva dere driver med, mye rart sier og gjør dere i alle fall. Bård Øygarden

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway