Varden

Nå venter sjefen «dobel straff»

At Storhamar tapte mot Stabaek, i tillegg til at Gjerpen tapte, var ugunstig. Nå venter Gjerpensje­f «dobbel straff».

- Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

Ingenting gikk Gjerpens vei søndag. Selv tapte skienslage­t med tre for Oppsal, og samtidig vant Stabaek sin kamp over Storhamar.

– Jeg er sikker på at det blir full tenning i Skienshall­en når Storhamar kommer. Sånn som jeg kjenner Arne Senstad, kommer han aldri til å godta nok en kamp som mot Stabaek, mener Gjerpen-treneren. Dermed blir det «dobbel straff».

Mulig til onsdag

Onsdag blir neste mulighet for Gjerpen å kjøre Stabaek av lasset, og unngå å ende opp med kvalifiser­ingsplasse­n.

– Stabaek ledet 11-1, og det resultatet er overrasken­de. All aere til Stabaek for det, legger treneren til.

Han og jentene kunne gjort alle teorier til skamme ved å gjøre jobben selv i Oslo.

Skienslage­t trengte en seier. Den burde de tatt, mener han.

Hadde sjansen

– Ja, absolutt. I dag hadde vi sjansen til å vinne mot Oppsal i Oslo. I stedet så har vi ikke dagen. For mange bommer, og ansvaret havner på for få spillere, forklarer han.

I Oslo var Gjerpen best før pause og ledet også med to, selv om den første omgangen var saerdeles målfattig. Best hos Gjerpen før pause var Hanne Torkaas. Gjerpens keeper var den store forskjelle­n på lagene, og vartet opp med redning etter redning uten at skienslage­t klarte å utnytte dette til sin fordel.

Helt motsatt

Etter pause viste hjemmelage­t seg som best. Oppsals keeper gjorde sine saker meget bra, og stoppet mye av det som kom fra Gjerpens hold.

Muligheten til å havne på kvalifiser­ingsplasse­n ble forsterket med tapet, og skienslage­t kunne ha feiret med fornyet kontrakt hvis Stabaek hadde tapt. Det endte helt motsatt.

– Jeg har fortsatt troen på at dette skal gå veien, og vi har fortsatt muligheten hvis vi taper for Storhamar onsdag. Stabaek møter Tertnes.

– De må vinne, men tar de ett poeng så blir det finale mot Stabaek i Nadderud Arena, legger treneren til.

Skienslage­t ligger nå tre poeng foran Stabaek på kvalifiser­ingsplasse­n når to kamper gjenstår. Stabaek hadde tapt de åtte siste kampene før de slo Storhamar med ni, 33–24.

 ??  ?? HAR FORTSATT TROEN: Ketil Arntzen så egne jenter ikke ta vare på første mulighet, borte mot Oppsal. I stedet holder spenningen seg i kampen om å unngå kvalifiser­ing. Treneren har fortsatt troen.
HAR FORTSATT TROEN: Ketil Arntzen så egne jenter ikke ta vare på første mulighet, borte mot Oppsal. I stedet holder spenningen seg i kampen om å unngå kvalifiser­ing. Treneren har fortsatt troen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway