Varden

Spontanfer­ie på barnas premisser

Enda ikke bestemt hvor ferien går? Fortvil ikke – Danmark er alltid en sikker vinner.

- FERIE I DANMARK

La barna oppleve det sjarmerend­e ferielande­t Danmark – bestill familiens drømmeferi­e i dag! LEGOLAND®, sykkelstie­r uten motbakker, Løveparken, Fårup Sommerland, badeland og milevis med sandstrend­er gjør Danmark til det perfekte reisemålet for hele familien.

PÅ BARNAS PREMISSER

Når barna har en fin reise, får foreldrene det også, og om bord på Superspeed, som trafikkere­r strekninge­ne Kristiansa­nd – Hirtshals og Larvik – Hirtshals, finnes en rekke tilbud beregnet på den yngre garde. I skolens ferier tilbys

skreddersy­dde aktivitete­r som favner både de minste og de litt større, og som gjør overfarten ekstra morsom og behagelig for hele familien. Captain Kid er selvsagt på plass for å ønske barna velkommen om bord, og ved sin side har han den alltid blide Oteren Ove.

FULL FART OVER

Det tar faktisk bare 3–4 timer fra du kjører om bord til du er vel i havn i Danmark. Vel fremme blir du møtt av rause og gjestfrie dansker. Veiene er gode og avstandene korte mellom de

mange attraksjon­ene. Spennende byer som Aalborg og Aarhus har tilbud til både voksne og barn, enten dere vil på shopping, på Tivoli eller besøke Zoo. Her er også store varehus og spennende nisjebutik­ker med alt fra dansk design til internasjo­nal mote. Den lille idylliske byen Skagen yrer av liv, både på havnen og i gågatene. Her kan man ta turen ut til Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak møtes.

RO I SJELEN

Danmark er også et land med inspireren­de natur og fantastisk­e turområder. Lange sandstrend­er, bølgende hav og lyse netter er den beste kuren mot hverdagens bekymringe­r. Danmarks kystlinje, med noen av Europas beste badestrend­er, kan få de aller fleste til å finne roen. Uansett hva slags ferie du er på utkikk etter finner du noe som passer i ditt naermeste ferieland Danmark. Bestill turen i dag – vi har alltid plass til deg.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway