Varden

Tror Sanchez blir nøkkelen

- FOTBALL

Tidligere Manchester United-kaptein Gary Neville, nå fotballeks­pert hos Sky Sports, mener Alexis Sánchez blir avgjørende for om Arsenal vil lykkes i 2017/2018.

Sánchez har lenge blitt koblet til klubber som Manchester City og Paris Saint-Germain, men var fortsatt Arsenal-spiller da overgangsv­induetsten­gteiEnglan­d torsdag. Nå mener Gary Neville at humøret og innstillin­gen chileneren stiller opp med for Arsenal vil ha en stor effekt på resten av London-lagets sesong.

– For Arsenals del handler alt om hvordan Sánchez presterer i tiden framover. Kommer han til å vaere terrieren jeg elsker å se spille fotball, eller kommer han til å vaere den han har vaert de siste fire-fem månedene i Arsenal – en som gir litt opp, en som gestikuler­er mot lagkamerat­ene, sier Neville til Sky Sports.

– I 0-4-tapet mot Liverpool gjorde han det sistnevnte. Han slo ut med hendene til lagkamerat­ene i 20 minutter etter Liverpools første scoring. Og når spillerne dine begynner å gjøre det, da har du et problem. Spesielt når det kommer fra en stjernespi­ller, påpeker fotballeks­perten.

Han venter i spenning på å se fasiten.

– Det skal bli interessan­t å se Sánchez i aksjon de neste ukene, sier Neville.

Sánchez er inne i sitt siste kontraktså­r med Arsenal. Dermed kan 28-åringen gå gratis til en annen klubb neste sommer. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway