Varden

Semb «fotfølger» topp scoreren

Fredrik Semb fortsetter i «toppscorer­stil», og satte inn sitt tredje selvmål denne sesongen.

- SKIEN

– Det er nesten ikke til å tro, og jeg trodde Jone skulle få ha toppscorer­tittelen i fred, sier han etter 3-2-seieren.

Heldigvis for Semb så ble det ikke mer enn ekstra spenning da ballen gikk via ham og i mål til 3–2 etter pause.

Håpet på Mos

– I det lengste håpet jeg at det skulle stå Mos bak scoringen, sa han før TV-bildene ga fasiten.

– Jeg vet egentlig ikke hva som skjer. Det er jo helt sykt, sier han etter tre selvmål.

Odd leverte en førsteomga­ng som vitnet lite om at det kunne vente neglebitin­g etter pause.

Midtbanen til Odd pepret den gamle lagkamerat­en, Aalesunds keeper Andreas Lie, med kjempesjan­sen de første tjue minuttene. Etzaz Hussain, Oliver Berg og Jone Samuelsen gjorde det vrient på Lies gamle hjemmebane.

Det var imidlertid bare Jone Samuelsen som fikk nettsus fra straffemer­ket. Kampen var ikke mer enn fire minutter gammel da han sendte Odd i ledelsen. Etzaz Hussain ble felt etter at Thomas Grøgaard spilte midtbanesp­illeren fri.

Minutter etter kunne Hussain gitt Odd 2-0, men Lie reddet. Deretter forsøkte Oliver Berg seg med samme mynt. Nok en gang reddet Lie.

Berg-innlegg

Odd fortsatte presset på Aalesund, og Oliver Bergs innlegg ble sklidd i mål av Daniel Schmidt. AaFK-midtstoppe­ren maktet ikke hindre scoringen etter 19 minutters spill.

Odd var best før pause, og kunne ledet med mer.

Det skulle komme mer fra Odd, og det tok ikke mer enn ett minutt før nummer tre satt bak Andreas Lie. Odd fikk frispark på hjørnet av 16-meteren, og et smart innlegg ble bredsidet i mål av Elba Rashani.

Samme mann sørget for at Aalesund fikk en viss kontakt da han ga bort ballen innenfor eget straffefel­t. Mos tappet og bukket, ble lagt i bakken og scoret selv 3–1 på straffespa­rket.

Det skulle komme mer fra Aalesund-spissen. Åtte minutter etter luktet han scoring da Athanasios Papazoglou fikk stå alene og heade. Sondre Rossbach reddet, men ga retur. Mos var der, da Fredrik Semb satte inn sitt tredje selvmål for sesongen.

– Heldigvis gikk det bra, sier Semb, som for ordens skyld reddet på streken før pause.

– Der gjør jeg opp for meg.

??  ?? MINUS: Fredrik Semb scoret sitt tredje selvmål for sesongen.–Det er nesten ikke til var av det uheldige slaget.