Varden

NM-bronse til telemarksj­enter

- SKIEN

Kaisa Gromstad Ulstrup (14 år) og Solveig Belseth Sanden (16 år) tok bronsemeda­lje i NM for jenter junior i Kristiansa­nd i helga. Kaisa fra Bamble og Solveig fra Skien turner begge i Vestfoldkl­ubben Stag.

Jentene konkurrert­e i frittståen­de, tumbling og trampett. I teamgym turnes det i alle de 3 apparatene og det er den sammenlagt­e poengsumme­n som blir avgjørende

God innsats

Begge jentene gjorde en svaert god innsats i helgens konkurrans­e. De var spesielt flinke på frittståen­dedelen. Det er høyt nivå på troppsturn­erne i Norge. Jentene kan derfor vaere svaert fornøyde med 3.plasssen.

Stag har tidligere vunnet mange medaljer på herresiden. Senest i sommer knep Jon Esben Rønjom to gull i Haugesund for seniorene. Didrik Lønn Smith er også en som har rappet med seg medaljer tidligere. Det er gledelig at kvinneside­n også nå begynner å hevder seg.

Tre fra tidligere

Solveig, som har tre NM medaljer fra tidligere, har slitt med en skulderska­de siste året, men er nå tilbake i form igjen.

Det er første året Kaisa deltar i NM, og i november står kvalifiser­ing til Nordisk mesterskap junior for tur. Både Kajsa og Solveig kan vaere kandidater for landslaget. Kajsa har hatt stor fremgang og er veldig flink, Solveig har jo dessverre hatt mye skader, men har til tross dette stadig kommet tilbake på laget. Det blir nok ikke siste gang vi hører om disse.

Oslo turn tok gullet og Holmen kom på en 2 plass. Disse klubbene er knallsterk­e og det satses hardt.

 ??  ?? NM: Kaisa Gromstad Ulstrup og Solveig Belseth Sanden fikk NM-bronse med Stag.
NM: Kaisa Gromstad Ulstrup og Solveig Belseth Sanden fikk NM-bronse med Stag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway