Varden

R8 kjøper seg inn i Strøm

- SKIEN

R8 med Emil Eriksrød i spissen blir medeiere i både Jacob & Gabriel og Strøm Mat & Bar.

Dette melder Emil Eriksrød på sin egen instagramk­onto mandag ettermidda­g. R8 har og kjøpt eiendommen i Hjellen i Skien hvor Strøm Mat & Bar ligger i dag.

– Jeg har aldri hatt større tro på Skien sentrum. Områdene rundt vannspeile­ne i byen blir stadig mer attraktive, og som et resultat av dette har R8 kjøpt eiendommen til Strøm Mat & Bar i Nedre Hjellegate, skriver Emil Eriksrød på Instagram.

Videre skriver han på sin private Instagramk­onto:

– Stadig flere mennesker bruker byen vår og stadig flere spiser ute. Dette er intet annet enn fantastisk. R8 ønsker å bidra med mer aktivitet og vi går derfor i tillegg inn på eiersiden i både Jacob & Gabriel og Strøm Mat & Bar. Disse restaurant­ene skal vi utvikle videre sammen med Thor Ingo og Lars, skriver Emil Eriksrød videre.

I august ble det kjent at folkeresta­uranten Jacob & Gabriel flytter inn på Arkaden. Driver av restaurant­en, Lars Ludvig Jacobsen, sier at Arkaden-prosjektet var for spennende til å takke nei til.

– R8 har skapt en enorm entusiasme med sitt inntog i sentrum, og prosjektet med Arkaden er utrolig spennende. Vi ønsker å vaere med på denne positive bølgen i Skien sentrum, og da vi fikk sjansen var det nesten umulig å si nei, sier Jacobsen.

Jacob & Gabriel ble startet opp på Langbrygge­ne i 2010, og når dørene åpnes for den nye restaurant­en 25. oktober er det ganske nøyaktig syv år siden starten.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? SLÅRSEGSAM­MEN: Lars Ludvig Jacobsen, Emil Eriksrød, og Thor Ingo Gabrielsen blir samarbeids­partnere etter at R8 går inn på eiersiden i begge restaurant­ene. Bildet brukes med tillatelse av R8.
FOTO: PRIVAT SLÅRSEGSAM­MEN: Lars Ludvig Jacobsen, Emil Eriksrød, og Thor Ingo Gabrielsen blir samarbeids­partnere etter at R8 går inn på eiersiden i begge restaurant­ene. Bildet brukes med tillatelse av R8.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway