Varden

Rossbach er beredt

- DRAMMEN

Speiderne strømmer til Drammen for å se U21-landskamp mot Tyskland. Sondre Rossbach er alltid beredt.

– Dette har jeg vaert med på så mange ganger. Jeg har vel snart 30 kamper for U21-landslaget, så jeg er vant til at det er interesse, sier Odd-keeperen før møtet med tyske stjerner.

For selv om man ikke snakker de aller største navnene fotballsto­rmakten Tyskland har å by på, er det ikke småtterier i fot- ballsammen­heng som venter det norske U21-landslaget.

– Flere av disse er innom eller snuser på det tyske A-landslaget, og noen spiller fast i Bundesliga. Høres ut som et brukbart lag, sier unggutten med et smil.

Tyskland har bare spilt to kamper til nå, vunnet begge, men er bak gruppelede­r Irland (sju poeng på fire kamper) før kampen mot Norge.

Rossbach, Rafik Zekhnini og Norge står med to poeng på fire kamper, takket vaere å ha surret bort seieren hjemme mot Kosovo (brukte ulovlig spiller), og tap borte mot samme nasjon.

Alt tyder på at telemarkin­gen igjen blir det norske keepervalg­et. Den unge målvakten er i ferd med å gjøre unna en imponerend­e stabil sesong.

– Jeg føler at det har gått ganske bra. Jevnt bra, men rent lagmessig har det ikke vaert i naerheten hverken med U21 eller Odd, sier han som alle vet har følgere i internasjo­nal fotball.

– Akkurat nå er overgangsv­induet stengt, så det er ingen vits å tenke i den retningen. Skulle det skje noe, blir det tidligst i januar. Det er ikke noe å tenke på.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? GØY: Sondre Rossbach og U21-landslaget har ambisjoner om å ha det gøy når tyske stjerner venter i kveld.
FOTO: NTB SCANPIX GØY: Sondre Rossbach og U21-landslaget har ambisjoner om å ha det gøy når tyske stjerner venter i kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway