Varden

Tror på mer moro fra denne gjengen

Disse jentene har mer eller mindre gjort som de har villet denne sesongen. Neste sesong blir trolig tøffere, men det er lov å vaere optimist.

- PORSGRUNN

Pors-jentene er klare for spill i 2. divisjon etter å ha imponert stort i årets 3. divisjon. Fasit etter at 19 av årets 20 serierunde­r er unnagjort er 18 seire, ingen uavgjorte og kun ett tap.

Fikk revansje

Tapet kom mot tabellnabo og gårsdagens motstander Eik Tønsberg i motsatt oppgjør i mai. Da vant vestfoldin­gene 3–1.

– Det var surt og det var vel en kamp vi egentlig aldri skulle tapt. Men vi hadde ikke marginene med oss og det var vel også et par dommeravgj­ørelser som ikke gikk helt vår vei. Men det er sånn det er av og til og det var godt å få en liten revansje i dag. Det har jentene ventet på, sier Pors-trener UIf Riis.

Mer enn godkjent

I forkant av sesongen satte blåtrøyene som mål om å gå ubeseiret gjennom sesongen. Slik gikk det ikke.

– Nei, men ett lite feilskjaer i løpet av en hel sesong er mer enn godkjent. Jentene har spilt bra fotball og de har all mulig grunn til å vaere stolte av det de har prestert, sier Riis.

Han forventer mer moro av laget i tiden som kommer. – Det bor mye fotball i denne gjengen, så det er lov å vaere optimist.

Det er ikke dermed sagt at treneren tror på nok ett opprykk allerede neste år.

– Det å spille i 2. divisjon er noe helt annet enn å spille i 3. divisjon, så jeg tror vel vi skal vaere fornøyde om vi klarer å henge med på øver halvdel neste år. Men det bor som sagt mye fotball i denne gjengen, så en skal aldri si aldri. Det er lov å håpe, sier treneren som tviler på at han blir med nok en sesong.

Ble pappa

Grunnen er at han bestemt seg for å ta nok en sesong på Pors Alag, samt at han natt til mandag ble pappa til en liten gutt for første gang. – En liten porser. Det er selvfølgel­ig stort og jeg ser for meg at jeg får mer enn nok å gjøre med egentrenin­g og rollen som far, så jeg kommer til å overlate treneransv­aret til andre. Så får vi heller se hva som skjer når jeg en dag gir meg som aktiv, avslutter Riis.

 ??  ?? OPPRYKKSKL­ARE: Bak fra venstre: Sissel Karlsson, Kim Bentsen, Oda Troøyen, Malin Ekeli, Kristine Dalene, Charlotte Mari Tollefsen Scheia, Monica Bakken Kokkersvol­d, Karoline Amundsen Bordi, Emilie Steen Luisa, Madelen Dahle.
OPPRYKKSKL­ARE: Bak fra venstre: Sissel Karlsson, Kim Bentsen, Oda Troøyen, Malin Ekeli, Kristine Dalene, Charlotte Mari Tollefsen Scheia, Monica Bakken Kokkersvol­d, Karoline Amundsen Bordi, Emilie Steen Luisa, Madelen Dahle.
 ??  ?? GOD: Heidi Bjørntvedt vargod gårsdagens møte med Eik Tønsberg. Spissen scoret også ett forPors.
GOD: Heidi Bjørntvedt vargod gårsdagens møte med Eik Tønsberg. Spissen scoret også ett forPors.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway