Varden

Trener med VIF igjen Ødegaard: – Kult å vaere tilbake

- FOTBALL PORSGRUNN

Martin Ødegaard (18) er inne i landslagsv­armen for første gang under Lars Lagerbäck. Det ble raskt en prat om oppmerksom­heten rundt stortalent­et.

Den Real Madrid-eide drammenser­en innrømmer at han har vaert skuffet over å vaere i A-landslagsk­ulden etter at Lagerbäck tok over etter Per-Mathias Høgmo.

– Det er veldig kult å vaere tilbake på landslaget. Det er vel det alle norske spillere drømmer om. Det er stort å vaere her igjen, sier Ødegaard.

Heerenveen-spilleren svarer slik på spørsmålet om han har vaert skuffet:

– Jeg har vaert litt skuffet. Det er, som jeg sier, det alle norske spillere håper og drømmer om og jobber for. Da er det litt skuffende ikke å vaere med, men som jeg har sagt hele veien, så har jeg har god tid og stresser ikke veldig mye. Det har ikke vaert helt krise for min del, sier den tidligere Strømsgods­et-spilleren til NTB.

Han gjør A-landslagsc­omebacket mot Makedonia lørdag. Ikke siden i mars 2016 har 18-åringen fått sjansen. Ødegaard uttalte seg i høst noe krassere enn normalt.

– Jeg føler vel ikke at jeg har vaert krass, men selvfølgel­ig vil man vaere med på landslaget. Jeg føler at jeg har prestert bra. (NTB)

Pors-spiss Tobias Lauritsen er tilbake på Vålerenga-trening denne uken. VIF:

 ??  ?? Tobias Lauritsen trener med Vålerenga igjen.
Tobias Lauritsen trener med Vålerenga igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway